Mesi, Ronaldo, pa gde se zalećete? Ovih 6 rekorda još niste oborili! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

U OVOME NISU NAJBOLJI

Mesi, Ronaldo, pa gde se zalećete? Ovih 6 rekorda još niste oborili! (FOTO) (VIDEO)

Stalno se "kolju" ko je uspešniji, kvalitetniji, ko ima bolji šut i tako dalje... Međutim, pojedinci su im pokazali da će morati još mnogo da se potrude kako bi bili "kompletni"
Objavljeno:
Andrija Bulatović

4. Najbrži het-trik u Ligi šampiona Ni ovde nisu bolji od tamnoputog napadača Svonsija, Bafetimbija Gomisa. On je uspeo na utakmici sa Dinamom iz Zagreba da za osam minuta tri puta pogodi mrežu "modrih".

Mesiju je za to trebalo 22 minuta protiv Arsenala u sezoni 2009/10, a Ronaldu 12 na meču sa Malmeom. 5. Najviše golova u "evropskoj" sezoni. Niste se nadali sledećem imenu koje drži rekord - Radamel Falkao! Nekada jedan od najboljih golgetera planete je u sezoni 2010/11 18 puta zatresao mrežu u Ligi Evrope (1 u kvalifikacijama).

Mesi je najviše uspeo da pogodi 14 puta mrežu, dok je Ronaldo ove sezone stigao do 16. Kristijano, više sreće u narednoj. 6. Najviše uzastopnih golova u Ligi šampiona

foto: Reuters

Rud van Nistelroj drži rekord po broju datih golova na uzastopnim duelima u najelitnijem takmičenju Evrope. Holanđanin je u sezoni 2002/03 za Mančester junajted uspeo da zatrese mrežu na 9 mečeva. Ronaldo je uspeo to da uradi osam puta, a Mesi nije ni blizu tog rekorda. I, šta sad? Ko je bolji? Šalimo se. To će uvek ostati "misterija". (Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.