Mesi, Ronaldo, pa gde se zalećete? Ovih 6 rekorda još niste oborili! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

U OVOME NISU NAJBOLJI

Mesi, Ronaldo, pa gde se zalećete? Ovih 6 rekorda još niste oborili! (FOTO) (VIDEO)

Stalno se "kolju" ko je uspešniji, kvalitetniji, ko ima bolji šut i tako dalje... Međutim, pojedinci su im pokazali da će morati još mnogo da se potrude kako bi bili "kompletni"
Objavljeno:
Andrija Bulatović

Dvojica najboljih na svetu u poslednjih nekoliko godina, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, iz meča u meč nemilosrdno rešetaju mreže protivnika, pogotovo onih iz domaćeg šampionata koji više nemaju ni želju da igraju jer znaju šta im se sprema. Samouvereni Ronaldo je imao viziju koja mu se obistinila! (VIDEO) Uvek će biti sukoba mišljenja o tome ko je bolji, ali jednostavno uvek presude nijanse na obe strane. Zavisi od perioda i uspeha svojih klubova. 8 sportista koji bez pokera ne mogu da zamisle život! (VIDEO)

foto: AP

Što se trofeja tiče, tu je Argentinac bolji. Pet naspram tri "Zlatne lopte", kao i četiri Lige šampiona, odnosno dve za Portugalca. Koristi li Mesi GPS prilikom svojih dodavanja? (FOTO) (VIDEO) Nema sumnje da će još nekoliko godina njih dvojica dominirati evropskim fudbalom, ali postoje rekordi koje još uvek nisu oborili.

foto: Fonet

1. Najviše golova u finalima evropskih kupova

foto: Fonet

Pokojni Alfredo di Stefano, jedan od najvećih fudbalera u istoriji Real Madrida, od 1956. do 1960. godine postigao je pet golova u finalima kupova, a tada je "kraljevski" klub osvojio pet uzastopnih Evropskih kupova (preteče Lige šampiona). 2. Osvajanje Lige šampiona sa različitim klubovima

foto: AP

Teško da će iko uspeti da pretekne legendarnog Klarensa Sedorfa koji je tri puta bio na krovu Evrope sa tri različita kluba - Ajaks 1995, Real 1998, Milan 2003. i 2007. godine. Ronaldo je to uspeo sa Madriđanima i Junajtedom, a Mesi samo sa Barsom. 3. Najbrži gol u Ligi šampiona Verovatno se svi sećaju rasnog golgetera Roja Makaija koji je igrajući za Bajern na meču protiv Reala 2007. godine posle 10 sekundi i 12 stotinki zatresao mrežu ovogodišnjeg prvaka Evrope. Ronaldo i Mesi su svoje najbrže postigli u četvrtom minutu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.