KO JE NOVI ZVEZDIN LIDER? Milošević zna tim za Večiti derbi, a otkrio je Partizanovu najveću prednost!
Foto: Adria Media TV

konferencija za štampu

KO JE NOVI ZVEZDIN LIDER? Milošević zna tim za Večiti derbi, a otkrio je Partizanovu najveću prednost!

Espreso na licu mesta

Objavljeno:

Trener Partizana Savo Milošević je održao konferenciju za medije pred 162. Večiti derbi, koji je na programu u nedelju od 18 časova.

Strateg crno-belih se nada da će njegov tim biti na nivou igara iz Lige Evrope, a otkrio je najveću Partizanovu prednost.

- Naša najveća prednost je sto smo sačuvali tim od jesenas. Ne znam šta možemo da očekujemo od njih, analizirali smo ove tri utakmice. Promenili su koncept igre odlaskom Marina i videli smo otprilike sta je Deki zamislio, ali oslanjamo se na ono sto mi radimo najbolje. Hoćemo da se vratimo na nivo igre iz LE, jer ce nam to biti potrebno - rekao je Milošević.

Na pitanje da li zna sastav za sutrašnji meč, Milošević je sa osmehom na licu odgovorio:

- Znam - bio je kratak trener crno-belih.

Zvezda je ostala bez kapitena u zimskom prelaznom roku, Marko Marin je otišao u Saudijsku Arabiju, tako da je novinare zanimalo ko je novi lider crveno-belihm prema mišljenju Miloševića.

- Pavko, Ben, pa Ivanić nam je napravio problem na jedom od prethodnih derbija. Nešto sasvim drugo može da nam donese sutrašjni derbi. Može sasvim neko neočekivano da iskoči. Setite se finala Kupa, malo ko je verovao da će Ostojić da reši - prisetio se Milošević.

BONUS VIDEO:

(Mirjana Stepić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.