DRUŽIM SE SA BOAĆIJEM, ALI I ON ZNA DA SMO BOLJI: Sadik "naložen" pred derbi i kaže da kod njega ne postoji strah!
Umar Sadik, Foto: Starsport©

uvod u derbi

DRUŽIM SE SA BOAĆIJEM, ALI I ON ZNA DA SMO BOLJI: Sadik "naložen" pred derbi i kaže da kod njega ne postoji strah!

Derbi se igra u nedelju, s početkom u 18 časova

Objavljeno:

Najbolji strelac Partizana Umar Sadik propustio je u sredu meč sa Proleterom (3:1), kako bi bio maksimalno odmoran i spreman za sutrašnji derbi na ''Marakani''.

Navijači Partizana u njega polažu velike nade. Jesenas u Humskoj nije uspeo da savlada Borjana, pogađali su Suma i Tošić, ali možda precizniji bude na Zvezdinom terenu.

- Zaista nije važno ko će postići gol, važno je da ga bude. U finalu Kupa prošle sezone je to uradio Ostoja, koji je štoper.. Mi smo tim i svaki gol se slavi kao da je svako od nas. Želim da odigramo dobru partiju, da Partizan pokaže sta zna, a ko će, šta će i da li će... Videćemo u nedelju veče.

Dotakao se i druženja sa Boaćijem.

- Moramo da odemo tamo s „pravom” glavom i mentalitetom. Spremni smo i razmišljamo pozitivno. Ne gledam njihove utakmice, skoncentrisan sam samo na nas. Boaći je moj dobar prijatelj. Ovih dana smo zauzeti treninzima, nismo se čuli. Ričmond je jedan od najboljih igrača u ligi. Uvek mi kaže da će nas pobediti, kao i ja njemu. Verujem da i on zna da smo najbolji u Srbiji, ali tabela kaže drugačije i onda može da se šali sa mnom.

foto: Starsport©

Uverava da je spreman i da nije uplašen.

- Već sam to prošao, znam kako izgleda derbi i nemam strah. Naravno da bih više voleo da je pun stadion nasih navijača, ali ovaj derbi igramo za njih. Znam da će nas bodriti iz sve snage", naglasio je Sadik i poručio da Partizan neće odustati od svog stila igre.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.