MILOŠEVIĆ I STANKOVIĆ PROVELI CEO DAN ZAJEDNO: Naš prvi okršaj je bio žestok, pale su i neke reči na terenu!
Savo Milošević i Dejan Stanković tokom gostovanja na Areni, Foto: Printscreen/Arena Sport

uspomene iz prošlosti

MILOŠEVIĆ I STANKOVIĆ PROVELI CEO DAN ZAJEDNO: Naš prvi okršaj je bio žestok, pale su i neke reči na terenu!

Milošević se setio kako su se on i njegov kolega i rival upoznali

Objavljeno:

Dugo nije bila ovako "prijateljska" atmosfera uoči najveće i najvažnije utakmice srpskog fudbala, makar kada govorimo o odnosu dvojice trenera večitih rivala.

Savo Milošević i Dejan Stanković su takoreći čitav dan proveli zajedno, iako će za 48 sati biti ljuti rivali.

Ipak, njih dvojica su veliki prijatelji i tako su se ponašali i tokom tribine na DIF-u, zatim prilikom posete Zavodu za transfuziju krvi, a tako je bilo i u studiju televizije "Arena" gde su gostovali.

Upravo prilikom ovog televizijskog gostovanja su otkrili i javnosti neke nepoznate detalje iz njihovih karijera, pa smo tako mogli da saznamo i kako su se njih dvojica upoznali.

- Naše upoznavanje, naš prvi veliki derbi koji smo odigrali nije uopšte bio javan. Bili smo reprezentativci, ja u nekoj mladoj reprezentaciji ili "A" čak. Igrali smo neku prijateljsku utakmicu sa kadetskom reprezentacijom tadašnje Jugoslavije na trenu vojne gimnazije ispod Partizanovog stadiona. Pripremna utakmica, našli smo se tada jadan naspram drugog i to je bilo baš žestoko. Ja sam čak imao i neku povredu, a on me zakačio na to mesto, pa smo imali razmirica na samom terenu - prisetio se trener Partizana.

Da li je Savo oprostio udarac? - ubacio se voditelj emisije na TV Arena.

- Jeste, jeste - odgovorio je trener Zvezde.

- To je bio naš prvi susret, a i prve simpatije i međusobno poštovanje posle te utakmice, bilo je to neka 93. ili 94. godina - završio je priču Milošević.

Stanković se potom prisetio još nekoliko detalja sa tog susreta.

- To je bilo protiv "A" selekcije, sećam se dobro, tadašnje Jugoslavije, a mi smo bili sparing partner. Bilo je to pred utakmicu sa Urugvajem. Ja sam dotad dosta skupljao lopte kada je Savo igrao, i to su bili lepi momenti, gde si gledao igrače iz našeg prvenstva koji su dobijali šansu u "A" reprezentaciji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.