KOSANOVIĆ I BONDŽULIĆ IZBAČENI NA 3 MESECA IZ FUDBALA: Disciplinci odrapili i Partizana i Vojvodinu!
Milorad Kosanović i Igor Bondžulić suspendovani su na tri meseca, Foto: Printscreen/Youtube/Superliga Srbija

Pune ruke posla za komisiju

KOSANOVIĆ I BONDŽULIĆ IZBAČENI NA 3 MESECA IZ FUDBALA: Disciplinci odrapili i Partizana i Vojvodinu!

Visoke kazne su izrečene zbog haosa na konferenciji u Ivanjici

Objavljeno:

Disciplinska komisija FSS-a je poslednji put zasedala u ovoj godini i donela drastične kazne zbog ekscesa koji su se u prethodnom periodu dešavali na terenima Superlige Srbije, a najgore su prošli Milorad Kosanović i Igor Bondžulić.

Treneri Radničkog iz Niša i Javora su kažnjeni sa tromesečnom zabranom obavljanja svojih funkcija zbog verbalnog sukoba na konferenciji za medije posle pobede Nišlija 7:0 u Ivanjici.

Ipak, s obzirom na to da je trenutno zimska pauza između dve polusezone, koja traje do 14. februara, jasno je da će im to "pojesti" dve trećine kazne.

Konkretno, oni će propustiti 6 utakmica u prolećnom delu sezone od 14. februara do 15. marta. Kosanović neće moći da sedi na klupi Radničkog protiv Čukaričkog, Vojvodine, Inđije, Partizana, Mačve i Napretka, dok Bondžulić neće voditi Javor protiv Mladosti, Rada, Spartaka, Radnika, Čukaričkog i TSC-a.

Ipak, s obzirom da imaju pravo žalbe, nije isključeno da im kazna bude smanjena, a kako nas je dosadašnja praksa naučila, ne bi bilo iznenađenje da već od starta prolećne polusezone sede na klupama svojih timova.

Partizan je kažnjen visokom novčanom kaznom od 250.000 dinara zbog "neprimerenog i uvredljivog skandiranja navijača protiv organa FSS" na meču sa Inđijom.

Vojvodina je kažnjena sa 500.000 dinara zbog korišćenja pirotehnike na meču protiv Napretka, a prvoligaš Novi Pazar je kažnjen sa 200.000 dinara zbog izjava u sredstvima javnog informisanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.