OZBILJNE PARE OD TRANSFERA STIŽU U HUMSKU: Danas će sve biti gotovo - Partizan završava prvi zimski posao!
FK Partizan, Foto: Starsport©

OD OVOGA KLUB MORA DA ŽIVI

OZBILJNE PARE OD TRANSFERA STIŽU U HUMSKU: Danas će sve biti gotovo - Partizan završava prvi zimski posao!

Novac zarađen od Lige Evrope nije dovoljan za sigurno poslovanje beogradskog velikana, stoga mora da se okrene i ovakvim opcijama

Objavljeno:

Partizanov biser Strahinja Pavlović u ponedeljak je otputovao u Francusku, tačnije u južnu kneževinu u ovoj zemlji, i ovog utorka bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor sa Monakom!

Mladi srpski reprezentativac zaputio se tamo u društvu izaslanika crno-belih: generalnog direktora Miloša Vazure, bivšeg sportskog direktora Ivice Ilieva i Zvonimira Vukića, nekadašnjeg asa sad koji je igračev agent.

Uprkos činjenici da će mladi štoper da se obaveže na vernost timu iz Lige 1, proleće će provesti na pozajmici u matičnom klubu.

Strahinja Pavlović
Strahinja Pavlović foto: Starsport©

Partizan će na ime obeštećenja, što smo vam već pisali, da inkasira 10.000.000 evra, dok će još 3.000.000 moći da zaradi kroz bonuse: 2.000.000 ako rođeni Šapčanin u narednoj sezoni odigra bar 25 utakmica i još 1.000.000, ukoliko se Monako u narednih pet godina plasira u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Ostvarljivo, zar ne?

Pavlović je, inače, u nedelju propustio gostovanje Parnog valjka Radniku u Surdulici, razumljivo, crno-beli nisu želeli ništa da rizikuju, ugroze, ne daj Bože, jedan od najvećih transfera u klupskoj istoriji.

Strahinji je ovo drugi odlazak u kratkom roku u zemlju Galskih petlova, pre mesec, tokom premijernog boravka, otklonio je krucijalnu prepreku transferu – prošao je lekarski pregled.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.