VLAHOVIĆ POSLE GOLA INTERU U 91. MINUTU: Vraćam se u Partizan, moram da ispunim dečački san!
Dušan Vlahović u dresu Fiorentine, Foto: AP

SRPSKI BISER U CENTRU PAŽNJE

VLAHOVIĆ POSLE GOLA INTERU U 91. MINUTU: Vraćam se u Partizan, moram da ispunim dečački san!

- Najveća mi je žal što nisam u crno-belom dresu uradio sve što sam planirao - istakao je Vlahović

Objavljeno: 20:48h

Dušan Vlahović je trenutno junak Firence, jer je u nedelju uveče u 91. minutu za remi Fiorentine sa Interom, koji je vodio od 8. minuta golom Borhe Valera.

Mladi napadač je sa loptom pretrčao gotovo ceo teren, ušao u kazneni prostor i šutirao sa 15-ak metara iskosa, prevarivši golmana Nerazura.

- Samo sam pratio intuiciju. Primetio sam brisan prostor, uočio da Škrinijar zaostaje korak, dva, odlučio da trčim do kraja i samo čekao odgovarajući trenutak da pucam. Znao sam da ulazi, čim sam opalio po lopti. Zacrtao sam kotu na koju bi trebalo da popnem do kraja sezone. Ne bih da je obelodanim, jedino što mogu da obećam jeste trud da iz svake situacije, makar bila polušansa, izvučem maksimum. I da se dokazujem na dnevnom nivou. Ono što sam uradio protiv Intera se zaboravlja. Stvarno vam kažem, ne foliram se, pred nama je zahtevna utakmica u petak sa Romom. Šanse i tu moraju da se iskoriste - rekao je Vlahović za Mozzart sport.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahović foto: EPA/ Claudio Giovannin

Iako je već kao tinejdžer prešao u Seriju A, brzo se i nametnuo treneru Monteli, jedan san nije ostvario, a jako želi.

- Najveća mi je žal što nisam u crno-belom dresu uradio sve što sam planirao. Što nisam dao više golova, slavio u derbiju… Pristalica sam krilatice da se snovi ostvaruju i ja ću pre ili kasnije svoj realizovati. Jednog dana ću se sigurno vratiti, da probam da ostvarim ono što nisam u ranoj fazi karijere.

Zajedno sa saigračem iz Viole Milenkovićem prati učinak Partizana.

- Pratim sve, gledam utakmice kad mi obaveze dozvole, upućen sam i baš mi je žao što moj klub nije obezbedio proleće u Evropi. Malo je nedostajalo. Teško mi je palo saznanje da u Hagu nije završio posao. To veče klub je upriličio svečanost povodom 70. rođendana našeg predsednika, Bleki i ja smo na Jutjubu pratili prvo i početak drugog poluvremena, videli da vodi Partizan 2:0 i konstatovali „prolazimo“. Morali smo da isključimo telefone zbog prijema, a kad smo ih upalili stiže notifikacija „kraj meča, 2:2“. Neverica. Nadam se da će se Partizan oporaviti, na proleće dobiti derbije, osvojiti kup, a sledeće sezone pokušati još dalje u Evropi da stigne - zaključio je Vlahović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.