TOMANE JE IMAO ŠTA DA KAŽE MARINU POSLE MEČA: Imali smo uspone i padove, ali sada je sve drugačije!
Tomane slavi sa saigračima, Foto: Starsport©

pobeda srpskog šampiona

TOMANE JE IMAO ŠTA DA KAŽE MARINU POSLE MEČA: Imali smo uspone i padove, ali sada je sve drugačije!

Strelac trećeg gola istakao je da je ova pobeda izuzetno bitna za crveno-bele

Objavljeno:

U stilu južnoameričkih majstora fudbala, Zvezdin Portugalac Tomane, danas je stavio tačku na pitanje pobednika sjajnim golom makazicama u utakmici 20. kola Superlige Srbije protiv Spartaka (3:1).

- Fenomenalan pogodak i jedan od najlepših u karijeri. Želim da se zahvalim i kapitenu Marku Marinu za odličnu asistenciju. Nije mi prvi put da postignem gol na ovaj način. U karijeri sam postizao golove na razne načine, pa i makazicama. Probao sam i u prvom poluvremenu, međutim lopta je bila malo visoka, pa je nisam zahvatio na pravi način - zadovoljno će Tomane.

Strelac trećeg gola istakao je da je ova pobeda izuzetno bitna za crveno-bele.

- Važna tri boda. Ovom pobedom smo osigurali jesenju titulu i veoma sam srećan zbog toga. Razlika je evidentna i mislim da smo i ovim trijumfom pokazali da smo najbolja ekipa u Srbiji. Cela ekipa se podigla posle utakmice sa Bajernom. Zahvalio bih se i navijačima koji su ponovo bili uz nas svih devedeset minuta.

foto: Starsport©

Portugalski napadač izneo je utiske pred odlučujući meč sa Olimpijakosom u Ligi šampiona.

- Najbitnija utakmica u sezoni. Moramo biti maksimalno fokusirani i koncentrisani, jer nas i pobeda i nerešeno vodi ka evropskom proleću. Očekujem drugačiju utakmicu nego u Beogradu. Imali smo uspone i padove od tada, ali spremno dočekujemo duel sa Olimpijakosom i verujem da ćemo obradovati navijače - zaključio je Antonio Tomane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.