KOVAČ BESNEO PRED OTKAZ: Hrvat opleo po igračima, zamerio im je jer se trude da igraju lep fudbal!
Niko Kovač, Foto: EPA

verovali ili ne

KOVAČ BESNEO PRED OTKAZ: Hrvat opleo po igračima, zamerio im je jer se trude da igraju lep fudbal!

Igračima se nije svideo njegov govor

Objavljeno:

Niko Kovač više nije trener Bajerna. Hrvatskom treneru presudio je težak poraz u Frankfurtu u Bundesligi. Bild piše da je Kovač imao loš odnos s igračima koji nisu bili zadovoljni izjavama hrvatskog trenera u kojima je za lošije igre optuživao samo njih.

Smatraju da mu nedostaje samokritičnosti. I u poslednjem govoru, dan nakon utakmice u Frankfurtu dok još nije znao da će dobiti otkaz, Kovač je kritikovao igrače.

U govoru koji je trajao 20 minuta pokazao im je 25 situacija sa poslednje utakmice i pojedinačno napadao igrače za lošu igru.

Tako je Gnabriju zamerio da je olako gubio lopte, Komanu da je sa strane posmatrao kako se Miler bori, Tiagu da pokušava previše da bude atraktivan, a Boatengu da je ispao glup zbog rano zarađenog crvenog kartona.

Igračima se nije svideo njegov govor, tvrdi Bild i dodaje da je Kovač igračima prekorio i kako ga ne slušaju jer na treninzima rade jedno, a na utakmicama drugo.

Nemci su otkrili i da je odmah nakon utakmice u Frankfurtu napao igrače da su igrali sa premalo strasti, da moraju da zasuku rukave i prestanu da igraju lep fudbal i da ne smeju izgubiti sledeće dve utakmice.

Sinoć posle otkaza nije razgovarao s igračima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.