ZNAMO ŠTA TREBA DA RADIMO U SVOJOJ KUĆI, PRED NAŠIM NAVIJAČIMA: Trinkijeri pred duel sa Venecijom!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

TRENER CRNO-BELIH IMA REČ

ZNAMO ŠTA TREBA DA RADIMO U SVOJOJ KUĆI, PRED NAŠIM NAVIJAČIMA: Trinkijeri pred duel sa Venecijom!

U dosadašnjem toku takmičenja u grupi B, Partizan je zabeležio maksimalnih pet pobeda, dok Venecija ima učinak od 3 pobede i 2 poraza

Objavljeno:

Partizan se vraća u Arenu! U 6.kolu Evrokupa, crno-beli u utorak, 5. novembra, od 20 časova dočekuju ekipu Venecije, aktuelnog šampiona Italije i tim protiv kojeg su izvojevali pobedu u gostima (63:66) na evropskoj premijeri sezone 2019/20.

U dosadašnjem toku takmičenja u grupi B, Partizan je zabeležio maksimalnih pet pobeda, dok Venecija ima učinak od 3 pobede i 2 poraza.

Andrea Trinkijeri
Andrea Trinkijeri foto: Starsport©

Pred sutrašnji duel, trener momaka iz Beograda Andrea Trinkijeri je izjavio:

- Veoma zanimljiva utakmica je pred nama. U Veneciji smo odigrali izuzetno čvrst meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko dobar može biti tim protiv kojeg igramo. Imaju iskusne igrače, talentovane igrače i sigurno je da će dati sve od sebe da pruže svoj maksimum protiv nas. Sa druge strane, mi znamo šta treba da radimo u našoj kući, pred našim navijačima - rekao je Trinkijeri.

Bek crno-belih, Ognjen Jaramaz je povodom sutrašnjeg meča izjavio:

- Venecija je veoma dobar tim, sa puno iskusnih igrača. U prvom kolu smo sa odigrali neizvestan meč i moramo biti svesni da će i sutrašnja utakmica biti veliki izazov za nas. Prva polovina grupne faze Evrokupa je za nas bila veoma dobra i daćemo sve od sebe da nastavimo u tom pravcu - istakao je Jaramaz.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.