FMP OPET OŠTRO OPLEO PO PARTIZANU: Nedovršeni mediokriteti bez moralnih kapaciteta koji plivaju u mulju!
KK FMP - KK Partizan, Foto: Starsport©

PREJAKE REČI

FMP OPET OŠTRO OPLEO PO PARTIZANU: Nedovršeni mediokriteti bez moralnih kapaciteta koji plivaju u mulju!

Očekujemo i brz odgovor, jer kako drugačije...

Objavljeno:

Rat saopštenjima koji je započeo u nedelju, a na koji možete da se podsetite OVDE i OVDE, dobio je svoj nastavak u ponedeljak.

KK FMP sa Železnika ponovo je opleo po Partizanu, koji je u nedelju odmah odgovorio na optužbe povodom organizacije utakmice u Hali Pionir u subotu uveče.

- KK FMP ne želi bilo kakvu polemiku sa bilo kim, posebno ne sa "uticajnim tviterašima" i jutjuberima, već odgovor na jednostavno I jasno pitanjezašto je utakmica odigrana 02.11.2019. bila ista kao i sve prethodne kada je naš tim gostovao KK Partizan NIS? Dakle, tražimo pojašnjenje za nešto što je bilo, sve ostalo je čista zamena teza i namerno skretanje sa teme. Ili je možda u pitanju deficit u inteligenciji, jer ne razumete suštinu pitanja pa odgovarate na nešto što nije tema!

Nebojša Čović
Nebojša Čović foto: Marina Lopičić

Dobri srpski domaćin koji vlada modernim tehnologijama poput društvenih mreža, sa druge strane ne shvata suštinu sporta - rivalstvo ne podrazumeva mržnju. Odbijanje da se prihvati odgovornost je davanje podrške svemu onome što je pogrešno. Zreli, celoviti i ostvareni ljudi prihvataju odgovornost i trude se da nešto menjaju da bude bolje. Nedovršeni karakteri to ne mogu da urade, jer nemaju mentalnih, moralnih i ljudskih kapaciteta da se nose sa odgovornošću i nešto menjaju (ili ne smeju). Takvi samo plivaju u svom mediokritetskom mulju u kome se najbolje snalaze. Mi deo tog blata nećemo biti, niti želimo da nas neko uvlači u priče o budžetima, teorijama zavere, utakmicama sa kojima nemamo veze i koje će se tek odigrati.

KK FMP kao srpski klub sa skoro 10 srpskih reprezentativaca bivših i sadašnjih (u seniorskim i mlađim kategorijama) samo traži odgovor na pitanje zašto je utakmica 5.kola ABA lige koju je organizovao KK Partizan bila katastrofalno organizovana. PONOVO - stoji u saopštenju koje smo preneli u celosti, uz određene korekcije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.