Da li želite da večerate sa Marinom? Ovo je način!
Marko Marin, Foto: FK Crvena zvezda

za malu helenu

Da li želite da večerate sa Marinom? Ovo je način!

Pošaljite SMS sa tekstom 707 na broj 3030

Objavljeno:

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin još jednom je pokazao da ima veliko srce, kako na terenu, tako i van njega. Majstor fudbala sa oduševljenjem je prihvatio poziv da sa onim ko uplati najviše novca za lečenje Helene Gavran ode na večeru.

Crvena zvezda, kao neko ko je prepoznatljiv po učešću u humanitarnim akcijama, ovoga puta će pomoć pružiti organizaciji “Zajedno za život” učestvovanjem u internet licitaciji, čiji će pobednik otići na večeru sa našim kapitenom Markom Marinom.

Svi oni koji žele da se druže sa najboljim asistentom Lige šampiona, a ujedno i da pomognu Heleni, mogu da se priključe licitaciji. Ko ponudi najveću cifru imaće priliku da provedu prijatno veče sa Marinom i da pomogne devojčici na putu do ozdravljenja.

Sav prikupljen novac namenjen je maloj Heleni Gavran, koja se bori sa tumorom na mozgu i čiji je jedini izlaz lečenje u Parizu, za koje je prikupljena tek polovina novca. Svako ko nije u mogućnosti da licitira za večeru, a verujemo da će se veliki broj Marinovih obožavalaca i humanih ljudi odazvati, takođe može pomoći i na sledeći način:

- Slanjem SMS poruke sa tekstom 707 na broj 3030.

- Slanjem SMS poruke iz Švajcarske sa tekstom human707 na 455.

- Uplatom na dinarski račun: 160-552151-92.

- Uplatom na devizni račun: 00-540-0004253.9.

- IBAN: RS35160005400004253935.

- SWIFT/BIC: DBDBRSBG.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.