IMAO JE ŠTA DA KAŽE I O SPORNIM SITUACIJAMA: Vladan Milojević posle pobede nad Napretkom!
Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

trijumf u 97. minutu

IMAO JE ŠTA DA KAŽE I O SPORNIM SITUACIJAMA: Vladan Milojević posle pobede nad Napretkom!

- Marinov gol je nagrada - rekao je strateg crveno-belih

Objavljeno:

Crvena zvezda savladala je ekipu Napretka minimalnim rezultatom 1:0. Pobedu našem timu doneo je kapiten Marko Marin nakon slobodnog udarca u 95. minutu meča. Trener Vladan Milojević istakao je da je zadovoljan igrom ekipe i smatra da je njegov tim zasluženo slavio.

-Veoma važna pobeda za nas. Za razliku od ostalih utakmica danas smo većinu meča dominirali i imali veliki broj udaraca na gol. Ovakvu igru sam i tražio od svojih igrača jer znam ekipa Napretka vrši odličan presing na protivnika i dobro postavlja defanzivni blok, dok u napadu poseduju odlične trkače kao što su Zec i Ivanović. Ovaj meč me podseća na utakmicu kada je ekipu Napretka vodio trener Kosanović, a mi smo poraženi u poslednji minutima meča prelepim pogotkom Mitrovića. U poslednjih 10 minuta smo ušli pomalo konfuzno, jer smo pokušavali da postignemo gol,a ujedno smo morali i da se branimo našu polovinu od kontra napada. Ipak, gol Marina je došao kao nagrada za našu dobru igru i mislim da smo zasluženo slavili.

Trener Milojević osvrnuo se na sporne momente iz provog poluvremena.

- Postojali su sporni trenutci u prvom poluvremenu kod gola Degeneka i faula nad Benom i te situacije ćemo analizirati. Odigrali smo sjajnu utakimicu i zadovoljan sam igrom jer smo imali čak 18 šuteva prema golu, od kojih je 10 išlo u okvir gola što je dokaz kakav smo meč odigrali. Okrećemo se kup utakmici koju igramo u sredu protiv Trepče, a ekipi Napretka i treneru Roganu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.