SAIGRAČ MU UKRAO SAT OD 70.000 EVRA: Hteo je skupoceni Roleks, sada će mu zbog toga propasti karijera!
Kasper Dolberg i bivši saigrač Dušan Tadić, dok su igrali zajedno u Ajaksu, Foto: EPA/Maurice van Steen

STRAŠNO!

SAIGRAČ MU UKRAO SAT OD 70.000 EVRA: Hteo je skupoceni Roleks, sada će mu zbog toga propasti karijera!

Kleptomanija je bolest...

Objavljeno:

Talentovani igrač Nice Lamina Dijabi-Fadiga u svlačionici ukrao skupoceni sat saigraču Kasperu Dolbergu, pa je klub spremio da mu uruči instant otkaz.

Bivši saigrač Dušana Tadića iz Ajaksa prijavio je policiji da mu je iz svlačionice nestao „roleks“ vredan 70.000 evra. Glavni osumnjičeni je njegov saigrač, mladi reprezentativac Lamine Dijabi-Fadiga. Klub je pokušao da zataška ceo slučaj, ali su novinari Ekipa objavili aferu koja je poslednjih dana pravi hit u Francuskoj.

Lamina Dijabi-Fadiga
Lamina Dijabi-Fadiga foto: EPA/Sebastien Nogier

Kasper Dolberg, kada je ustanovio da mu je ukraden sat, nije želeo da izađe na teren dok mu se ne vrati dragocena stvar. Incident se desio nedavno tokom jutarnjeg treninga, kada je Danac otišao kod klupskog lekara zbog stomačnih problema. Kad se vratio u svlačionicu, sata više nije bilo.

Njegovi saigrači bili su zatečeni, ali su svi, zajedno sa trenerom Patrikom Vijeirom, ostali u svlačionici.

Danac je došao u Nicu ovog leta za 20.000.000 evra i postao najskuplji fudbaler u istoriji kluba. Predsednik kluba Žan-Pjer Rivije odbio je da sprovede internu istragu, čak je pretio Kasperu kaznom zbog kršenja discipline, pa se Dolberg obratio policiji, koja je brzo rešila slučaj. Sumnja je pala na Lamina Dijabi-Fadigu. Klub je već reagovao, veruje se da je krađa rasvetljena, a fudbaler koji je u Nici od omladinskih dana i koji ima samo 18 godina dobiće otkaz.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.