ŠOK NA ENFILDU: Liverpul pred izbacivanjem iz takmičenja!
Liverpul sa peharom Lige šampiona, Foto: EPA

ŠAMPION EVROPE U PROBLEMU

ŠOK NA ENFILDU: Liverpul pred izbacivanjem iz takmičenja!

Veliki propust koji bi mogao mnogo da košta Redse

Objavljeno: 12:53h

Liverpul bi mogao da bude eliminisan iz Liga kupa Engleske, otvorena je istraga, a 22-godišnji Pedro Ćirivela izgleda nije imao pravo nastupa protiv MK Donsa prošle srede.

Redsi su izveli praktično rezervni tim, dobili sa 2:0, a izgleda da zbog nedostatka određenih dokumenata zaboravljeni Španac nije imao pravo igranja. Rukovodstvo ovog takmičenja ima pravo da samo izbaci klub iz dalje konkurencije.

Ćirivela koji je kao 18-godišnjak stigao u Liverpul je bio na pozajmicama u Španiji i Holandiji, jednom je igrao za Liverpul, a u sredu je zamijenio Keitu posle sat vremena.

U sličnoj situaciji Sanderlend nije izbačen iz Liga kupa pre par godina, ali je gubio u trenutku kada je Ji-Dong Von, igrač iz Južne Koreje koji je bio sporan, napustio teren.

“Crne mačke” su pobedile nakon toga, tačnije okrenule rezultat, kažnjene su velikom novčanom sumom, ali su stigli do finala takmičenja i izgubili od Sitija.

Veliki madridski derbi (21.00) Atletiko i Real čekaju u sličnom raspoloženju - ne blistaju, ali imaju solidne rezultate. Nema izrazitog favorita večeras - kec na Atletiko je 2,55, iks 3,25, a dvojka 2,80. Tip 0-2 gola nosi kvotu 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Atletiko - Real.

Liverpul je izdao saopštenje u kome kaže da je klub obavešten o problemu, ali da neće zauzimati stav dok ne budu jasne sve činjenice.

Ako ih ne izbace, trebalo bi da u četvrtoj rundi dočekaju Arsenal na “Enfildu”.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.