BILO BI TO NAJVEĆE POJAČANJE U ISTORIJI SUPERLIGE: Beogradski klub zvao Keisukea Hondu!
Keisuke Honda, Foto: EPA/Julian Smith

Kakva bomba bi to bila

BILO BI TO NAJVEĆE POJAČANJE U ISTORIJI SUPERLIGE: Beogradski klub zvao Keisukea Hondu!

Bivši reprezentativac Japana se preko Tvitera ponudio potencijalnim klubovima, a onda...

Objavljeno: 12:51h

Neverovatan splet događaja zbio se na Tviteru prethodne večeri.

Naime, bivši reprezentativac Japana, fudbaler CSKA Moskve, Rome, Milana i još mnogih klubova Keisuke Honda, na ovoj društvenoj mreži se obratio potencijalnim interesentima za njegove usluge:

- Dajte mi ponudu. Ne treba mi novac, ali moram da igram u sjajnom timu i sa sjajnim saigračima - napisao je bivši saigrač Zorana Tošića i Bibrasa Natha u redovima moskovskog velikana.

A, onda, javio se na Tviteru najaktivniji srpski fudbalski klub Voždovac, koji je imao "ponudu koja se ne odbija" za Japanca:

- Hej, Keisuke, ovde u FK Voždovcu imamo sve što ti treba. Nema mnogo novca, ali imao bi sjajne saigrače i najboljeg Admina. Budi slobodan da nam pošalješ poruku u inboks - stoji na nalogu Zmajeva.

Ko zna, možda i uzme telefon u ruke, okrene Tošića ili Natha, pa ih priupita da li da dolazi u isti grad u kom oni već igraju. Čak ni stadioni nisu daleko, pa bi mogli često da se viđaju i druže.

Naravno, šalu na stranu, teško da do tog transfera može da dođe, ali u modernom fudbalu viđali smo i veće zvezde od Honde koje prelaze u klubove daleko manje od Voždovca.

Iako će mislima već biti na meču s Olimpijakosom, igrači Zvezde ne bi trebalo da imaju težak zadatak protiv Mačve (19.00), poslednjeplasirane ekipe u Superligi. Kvota na pobedu crveno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mačva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.