ŽELITE LI DA ŠUTIRATE PENAL MILANU BORJANU? Danas je prava prilika da ispunite svoj san!
Milan Borjan, Foto: AP/Darko Vojinović

PENAL ZA ŽIVOT

ŽELITE LI DA ŠUTIRATE PENAL MILANU BORJANU? Danas je prava prilika da ispunite svoj san!

Navali narode, ova akcija je jako bitna

Objavljeno:

Humanitarna akcija „Penal za život“ u kojoj ćete imati priliku da šutirate penale poznatim golmanima održaće se danas u Šoping centru Stadion od 19 časova. U samom holu šoping centra na nivou 0 biće monitrana veštačka trava i gol, tako da ćete u jedinstvenom ambijentu moći da šutirate humanitarne penale.

Na golu će vas čekati golman Crvene Zvezde Milan Borjan, golman Umetničke reprezentacije Srbije, voditelj i glumac, Milan Kalinić, nekadašnji golman mlade reprezentacije Srbije i Olimpijske reprezentacije na igrama 2004. godine u Atini, Nikola Milojević, kao i aktuelni golman mlade reprezentacije Srbije i Voždovca, Marko Ilić.

Penal za život
Penal za život foto: Promo

Pored njih na golu će se oprobati i trojac arhivatora iz popularne serije Državni posao, a specijalni gosti biće i članovi fudbalske Umetničke reprezentacije Srbije, među kojima i glumci Andrija Kuzmanović, Miloš Petrović Trojpec, kao i muzičari Nigor, Bane Lalić MVP, Marko Đurovski.

Pre šutiranja penala svaki učesnik mora da napravi donaciju ubacivanjem novca u donatorsku kutiju, a sav prihod namenjen je Humanitarnoj organizaciji Zajedno za život koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima. Humanitarna organizacija Zajedno za život jedinstvena je organizacija na ovim prostorima koja putem sporta pomaže lečenje obolele dece I do sada je pomogla preko 60-oro dece u procesu lečenja I donirala blizu deset million dinara.

Penal za život
Penal za život foto: Promo

Ova humanitarna akcija održaće se u sklopu projekta Evropska nedelja sporta, koju je pokrenula Evropska komisija, a u Srbiji organizuju Olimpijski komitet I Ministarstvo Omladine I Sporta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.