SKANDAL POSLE FIFA DODELE NAGRADA: Mesi izabran lažnim glasovima - ovo se nikad nije dogodilo!
Lionel Mesi, Foto: EPA/Robert Ghement

"NISAM GLASAO ZA NJEGA"

SKANDAL POSLE FIFA DODELE NAGRADA: Mesi izabran lažnim glasovima - ovo se nikad nije dogodilo!

Kapiten jedne reprezentacije digao je frku u svetskoj javnosti

Objavljeno:

Nagrada za najboljeg igrača godine po izboru FIFA otišla je Leu Mesiju, njegova šesta po redu. Za njega je navodno glasao i kapiten reprezentacije Nikaragve Huan Barera, koji je demantovao da je uopšte kontaktiran od svetske fudbalske federacije.

Svetska fudbalska federacija nakon izbora objavila je listu glasova selektora, kapitena reprezentacija i novinara, gde se našao i napadač Munisipala Barera.

On je navodno na prvo mesto stavio Lionela Mesija, na drugo Kristijana Ronalda, a jedan glas je dao Sadio Maneu, međutim kapiten selekcije Nikaragve poriče da je uopšte glasao u prestižnom izboru.

- Nisam glasao za Mesija u kategoriji za najboljeg igrača. Bio sam iznenađen kada sam se video na listi kapitena koji su glasali za Mesija. FIFA je navela da mi je poslala materijal za glasanje na mejl, ali nikad ga nisam dobio, tako da nisam mogao da glasam - istakao je Barera za ACB Futbol.

On nije jedini koji je digao glas protiv izbora FIFA,to su isto učinili i predstavnici FS Egipta posle objave Muhameda Salaha:

- Šta god da uradim da me nateraju da volim Egipat, ne vredi im.

Navodno kapiten i selektor reprezentacije Egipata nisu glasali za njega, što oni oštro demantuju i tvrde da su svog sunarodnika stavili na prvo mesto.

Na kraju, prema FIFA, Mesi je imao 46 glasova, van Dajk 38, a Ronaldo 36.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.