BOMBA IZ PREMIJER LIGE: Vraća se Arsen Venger, ali ne u Arsenal?
Arsen Venger, Foto: AP

PRELUDA VEST

BOMBA IZ PREMIJER LIGE: Vraća se Arsen Venger, ali ne u Arsenal?

Slavni trener se ponudio velikanu svetskog fudbala

Objavljeno:

Verovali ili ne, ali u Engleskoj se pojavila nova teorija oko budućeg trenera Mančester junajteda. A to je, iako zvuči zaista neverovatno, s obzirom na rivalitet koji je imao sa ser Aleksom Fergusonom, Arsen Venger.

- Klupa Mančester Junajteda je san za svakog trenera. Barem za onoga ko ima hrabrosti i samopouzdanja. Trebaju im, po mom mišljenju, četvorica novih igrača za prvi tim. I mislim da uz tu četvoricu postoji mogućnost za izgradnju novog i snažnog tima. Ljudi preteruju u ocenama, Mančester junajted nije tako loš kao što se to nekome čini - rekao je Venger za beIN Sports.

Ole Gunar Solskjer
Ole Gunar Solskjer foto: EPA/Lindsey Parnaby

Iskusni stručnjak koji trenutno radi kao komentator na pomenutoj televiziji je locirao glavne probleme Solskjerovog tima.

- Ovaj Mančester Junajted nema izgrađeni stil igre, nema šemu, nema ni dobar presing. Tim postoji, ali potrebno je da bude dobro vođen i da se razvije. Kao što sam rekao, četiri igrača i mogu da se upuste u trku za titulu. Za sve trofeje - kaže Francuz.

Na insistiranje novinara legendarni Profesor nije mogao da odoli. Ponudio se otvoreno nekada velikom rivalu.

- Kao što sam rekao, klupa Mančester Junajteda je posao iz snova. Za svakog pravog trenera. Samouveren sam, hrabar... I da, imam ideje - zakljućio je Venger.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.