DIVNE REČI SAVA MILOŠEVIĆA O JAVORU POSLE POBEDE PARTIZANA: Ne pamtim da je neko ovo uradio protiv nas!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

ČASOVI LJUBAVI U SRPSKOM FUDBALU

DIVNE REČI SAVA MILOŠEVIĆA O JAVORU POSLE POBEDE PARTIZANA: Ne pamtim da je neko ovo uradio protiv nas!

- Bili smo ravnopravan protivnik i pokušali ofanzivnom igrom da se suprotstavimo velikom favoritu - istakao je Igor Bondžulić, trener Javora

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana savladali su Javor u Ivanjici rezultatom 2:0 u odloženom meču drugog kola Superlige Srbije, a trener crno-belih,

Savo Milošević je posle meča pohvalio Ivanjičane zbog ofanzivne igre i istakao je važnost pobede koja produžava uspešnu seriju Parnog valjka.

- Izuzetno težak meč, kakav smo i očekivali. Osetila se naporna serija mečeva, što je Javor iskoristio. Ne pamtim da je na nekoj utakmici protivnik uputio više udaraca na naš gol, kao sad Javor. Ivanjičani su jedina ekipa koja uz Inđiju igra otvoreno i na gol više, od srca im želim uspeh u nastavku prvenstva - između ostalog je rekao Milošević.

Trener domaćih, Igor Bondžulić bio je zadovoljan izdanjem svog tima.

- Bili smo ravnopravan protivnik i pokušali ofanzivnom igrom da se suprotstavimo velikom favoritu. Međutim, utakmicu je odlučio individualni kvalitet, naravno, zadovoljan sam pruženom igrom, iako smo poraženi. Okrećemo se narednom kolu, sa željom da počnemo berbu bodova - kazao je šef struke ivanjičkog superligaša.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.