ZVEZDA ODBILA PARTIZANOVU OFANZIVU: Strepela zbog Gobeljića, ali ipak slavila protiv Voždovca na krovu!
Aleksa Vukanović, strelac trećeg gola, Foto: Starsport©

ZAOSTALA UTAKMICA

ZVEZDA ODBILA PARTIZANOVU OFANZIVU: Strepela zbog Gobeljića, ali ipak slavila protiv Voždovca na krovu!

Sva dešavanja sa ove utakmice mogli ste da pratite uz naš lajv-blog...

Objavljeno:

Kao i Partizan, i Crvena zvezda je imala dva meča manje od ostalih timova u Superligi, a sve zbog obaveza u evrokvalifikacijama tokom leta.

Jedan od ta dva, odigrala je ove srede od 19 časova sa Voždovcem i slavila sa 3:1 (2:1).

Strelci za crveno-bele u prvom poluvremenu bili su Miloš Degenek i El Fardu Ben, na 2:1 smanjio je Alen Mašović posle katastrofalne greške Marka Gobeljića koji je zaboravio da ima igrača iza leđa, da bi konačnih 3:1 u drugom delu igre postavio Aleksa Vukanović.

Marko Gobeljić u jednom duelu
Marko Gobeljić u jednom duelu foto: Starsport©

Ovim trijumfom Zvezda je odbila Partizanovu ofanzivu i ostala na bod iznad Večitog rivala posle poraza u 161. Derbiju za vikend. Sada su crveno-beli na istom bodovnom saldu sa TSC iz Bačke Topole, uz utakmicu manjka koju tek treba da odigra.

Sva dešavanja sa ove utakmice mogli ste da pratite uz naš lajv-blog...

KRAJ UTAKMICE! Crvena zvezda je više nego zasluženo došla do trijumfa, iako je morala da strepi 20-ak minuta posle onog kiksa Marka Gobeljića kod gola Mašovića u prvom poluvremenu. U drugom delu igre, posebno posle gola Alekse Vukanovića, sve je odrađeno rutinski.

80' Lep šut Kanjasa, još bolja parada golmana Ilića. Umesto Marka Marina ušao je Mirko Ivanić, pa je kapitenska traka otišla Milanu Borjanu.

70' Prva šansa za Voždovac u drugom poluvremenu. Ognjen Krasić je šutirao iskosa iz kaznenog prostora, opet je Gobeljić bio loše postavljen, ali je ovoga puta šut otišao preko gola.

65' Dobar pokušaj Njegoša Petrovića odlazi pored gola.

63' Zvezda je imala više prilika u drugom poluvremenu, igra se visok presing, ali nismo videli više nijedan gol posle onog Vukanovićevog. Teško da Voždovčani mogu da izvuku nešto iz ovog meča.

Pogledajte gest Delija prema Gejtu 7, navijačima Olimpijakosa.

52' GOOOOOOOL! Aleksa Vukanović vraća Zvezdu na +2. Odlično se snašao i doneo opipljivu prednost svom timu.

48' Delije bakljadom učinile da vidljivost oslabi.

'Magla' zbog bakljada Delija na Voždovcu
"Magla" zbog bakljada Delija na Voždovcu foto: Espreso.co.rs

Pogledajte i snimak tog detalja:

46' Počelo je drugo poluvreme.

POLUVREME! Krajnje interesantna utakmica za sada, videli smo čak tri gola, a moglo je da bude bar još toliko. Voždovac je imao odličnu priliku da se potpuno rezultatski vrati u meč, ali je mlađani Zličić promašio stopostotnu šansu u 37. minutu. Čeka nas ovde još dosta drame, Vladan Milojević ne može da bude zadovoljan ni ovom predstavom svoje ekipe.

37' Neverovatno šta je sada promašio Lazar Zličić. Nišić je pasom promešao odbranu Zvezde, asistirao za Lazara Zličića, koji je predriblao Borjana, ali pogodio samo spoljni deo mreže. Tradicionalno neugodno gostovanje za crveno-bele, ispostaviće se...

31' GOOOOOOOL! Odlično se snašao Alen Mašović, iskoristivši neopreznost odbrane Crvene zvezde. Sada je 1:2, Voždovac opet ima čemu da se nada. Mašović je pobegao Gobeljiću, koji je zaplivao u prazno, a asistirao mu je Lasickas.

28' Velika prilika za Voždovac, Nemanja Nikolić je pogodio spoljni deo mreže iz slobodnog udarca.

26' GOOOOOOOL! Strelac je El Fardu Ben posle novog centaršuta Marka Marina. Prvi gol posle slobodnog udarca, ovaj posle kornera.

25' Po jedna dobra šansa na obe strane. Stojčev je probao za Voždovac, Ben za Zvezdu, ali ništa ni od jedne, ni od druge prilike.

22' Delije su istakle sledeći transparent:

Transparent Delija za jednog preminulog navijača
Transparent Delija za jednog preminulog navijača foto: Espreso.co.rs

11' GOOOOOOOL! Miloš Degenek strelac za Crvenu zvezdu, Voždovac je katastrofalno ušao u meč, apsolutna dominacija šampiona Srbije za sada. Asistirao mu je Marko Marin, a momak srpskog porekla koji igra za Australiju se odlično snašao na drugoj stativi.

6' Nova prilika za Bena, šutirao je sa 20-ak metara, ali preko gola.

5' Ben je dao gol, ali je on poništen zbog ofsajda. Čista odluka arbitra.

1' Utakmica je počela!

18.00 - Poznati su sastavi oba tima pred ovaj meč. El Fardu Ben, igrač koji je već bio otpisan, tačnije očekivao se njegov transfer, ponovo je u prvih 11. Milojević je izgleda shvatio gde čuči najveći kvalitet u njegovom timu. Tu je i mlađani Njegoš Petrović, a i Tomane, koji poput Bena, nisu igrali na Večitom derbiju minulog vikenda:

Voždovac: Ilić – Lacickas, Mikić, Purtić, Daničić – Nikolić, Nišić - Stanisavljević, Stojčev, Mašović – Zličić.

Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Degenek, Pankov, Gobeljić – Kanjas, Petrović – Ben, Marin, Vukanović – Tomane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.