ŠAMPANJAC NA MARAKANI: Zvezda preotela Garsiju Olimpijakosu i pokazala da je postala ozbiljan evropski klub!
Foto: FK Crvena zvezda

veliki transfer

ŠAMPANJAC NA MARAKANI: Zvezda preotela Garsiju Olimpijakosu i pokazala da je postala ozbiljan evropski klub!

Oduševljenje uprave Zvezde postignutim transferom

Objavljeno: 17:58h

Crvena zvezda je završila kapitalno pojačanje za nastavak svoje evropske bajke, posle velike borbe na tržištu, na Marakanu je stigao Mateo Garsija, koji je danas stavio paraf na četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Potpis 22-godišnjeg krilnog igrača je dočekan sa oduševljenjem u Ljutice Bogdana, što govori i fotografija na kojoj se nalaze nasmejana lica Vladana Milojevića, Zvezdana Terzića, Mitra Mrkele, Branka Milovanovića i Zorana Stojadinovića.

foto: FK Crvena zvezda

Ovaj transfer najbolje oslikava kako je Zvezda postila ozbiljan takmac na evropskom tržištu, pošto su se za usluge Argentinca raspitivali i grčki velikani Olimpijakos i PAOK.

Grčki mediji su čak i objavili da je transfer gotov i da je pitanje vremena kada će Garsija preći u redove Olimpijakosa.

- Sve ukazuje da će Mateo Garsija završiti u Pireju. Na ovaj ili onaj način. Las Palmas mora da odluči hoće li da pobedi ili izgubi, jer Garsiji itiče ugovor sledećeg leta i mogu da izgube dva miliona evra - pisali su grčki mediji.

1 / 2 Foto: Espreso.co.rs

Ipak, krilni fudbaler koji je prethodne sezone nastupao na pozajmici u Arisu, gde je zabeležio 11 golova u svim takmičenjima, odlučio je da izabere Beograd i crveno-bele kao svoju sledeću destinaciju uprkos možda i unosnijoj ponudi koju je imao od Olimpijakosa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.