MOJE STRPLJENJE JE NA IZMAKU: Vladan Milojević je bio veoma ljut posle pobede Zvezde nad Spartakom!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

ŠTA LI JE HTEO DA PORUČI I KOME?

MOJE STRPLJENJE JE NA IZMAKU: Vladan Milojević je bio veoma ljut posle pobede Zvezde nad Spartakom!

- Da su neki igrači danas morali da igraju, ne bi bili u stanju, velika je iscrpljenost, gledaćemo da se oporavimo što više - istakao je Milojević

Objavljeno:

Crvena zvezda je pobedila Spartak u Subotici sa 3:2, ali trener Vladan Milojević nije bio zadovoljan nekim stvarima.

Ekipa je opet pokazala karakter, gubila je pa se vraćala, a posebno je teško bilo pošto je bila i fizički i psihički iscrpljena zbog meča u Kopenhagenu.

- Utakmica je bila takva kakva sam i pretpostavljao da će da bude. Moramo da damo priliku nekim igračima, ali i moje strpljenje je polako na izmaku. Došli smo u trenutak da moramo da jurimo. Imali smo dosta tragičnih individualnih grešaka, koje ne smeju da se događaju na ovom nivou - kaže trener crveno-belih za Arenasport, nimalo zadovoljan viđenim.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Beta / Miloš Miškov

Kako će Crvena zvezda iskoristiti ovih nekoliko dana do meča u Bernu?

- Da su neki igrači danas morali da igraju, ne bi bili u stanju, velika je iscrpljenost, gledaćemo da se oporavimo što više - istakao je Milojević.

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović bio je zadovoljan pojedinim segmentima igre njegovog tima, ali je svestan da mora još mnogo da se radi.

- Znali smo i pre utakmice da će Zvezda svaku našu grešku kazniti. Ni u jednom momentu nismo odustali od koncepta igre, igrali smo na gol više, prvo poluvreme onako malo više na kontranapade, u drugom se otvorila oluja u oba smera. Zvezda je Zvezda i stvarno nas ohrabruje ova igra - istakao je Gaćinović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.