IPAK JE POTPISAO! Garsija izabrao Zvezdu pre Olimpijakosa i postao fudbaler srpskog šampiona!
Crveno-beli su dobili novog saigrača, Foto: EPA/Anders Kjaerbye

KONAČNO

IPAK JE POTPISAO! Garsija izabrao Zvezdu pre Olimpijakosa i postao fudbaler srpskog šampiona!

Crvena zvezda se još ranije dogovorila sa Las Palmasom za obeštećenje od 1.800.000 evra, a Argentinac će godišnje zarađivati 500.000 evra

Objavljeno: 17:21h

Argentinski fudbaler Mateo Garsija je novo pojačanje Crvene zvezde.

Argentinac je nakon celodnevnih pregovora na stadionu Rajko Mitić doneo odluku da odbaci ponudu Olimpijakosa i obaveže se na četvorogodišnju vernost srpskom šampionu!

Crvena zvezda je tako došla do igrača čiji se profil traži još od odlaska Nemane Radonjića u Olimpik iz Marselja. Na našem najvećem stadionu su uvereni da je Garsija upravo taj. Argentinac će biti licenciran za mečeve plej-ofa Lige šampiona sa Jang Bojsom.

foto: FK Crvena zvezda

- Pregovori su bili dugi i naporni, ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost - kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Crvena zvezda se još ranije dogovorila sa Las Palmasom za obeštećenje od 1.800.000 evra, a Argentinac će godišnje zarađivati 500.000 evra. Garsija je pod ugovorom sa španskim drugoligašem bio od leta 2016. godine, kada je stigao iz argentinskog Instituta za obeštećenje od 400.000 evra. U potpunosti je eksplodirao prošle sezone, kada je na pozajmici u Arisu postigao 11 golova na 32 utakmice u svim takmičenjima. Tu je privukao i pažnju Olimpijakosa, čiji su čelnici na kraju ostali kratkih rukava u ovom poslu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.