OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Zvezda desetkovana u Kopenhagenu! Milojević poveo samo 19 igrača!
Foto: crvenazvezdafk.com

Ekspedicija za Kopenhagen krenula

OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Zvezda desetkovana u Kopenhagenu! Milojević poveo samo 19 igrača!

Trener Vladan Milojević je morao neke od važnih igrača da ostavi u Beogradu

Objavljeno: 09:20h

Ekspedicija Crvene zvezde je krenula put Kopenhagena na revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv istoimenog tima.

Utakmica u utorak je najvažniji meč sezone za crveno-bele, jer će u slučaju pozitivnog rezultata i prolaska dalje, sigurno sebi obezbediti najmanje igranje u grupnoj fazi Lige Evrope.

Međutim, šampion Srbije je ophrvan brojnim kadrovskim problemima usled povreda nekih od glavnih igrača.

Zbog takvih problema trener Vladan Milojević morao je da na put krene bez strelca jedinog gola u Beogradu, Milana Pavkova, a zbog povreda takođe nisu pošli Srđan Babić i El Fardu Ben.

Milan Pavkov je ostao u Beogradu na oporavku
Milan Pavkov je ostao u Beogradu na oporavkufoto: Starsport©

Takođe, na spisku putnika nema ni Filipa Stojkovića za koga nije poznato da li je i on povređen ili je nešto drugo u pitanju, s obzirom da ni na prethodnom meču nije bio u protokolu iz nepoznatih razloga.

U Kopenhagen je krenulo sledećih 19 igrača: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Milan Rodić, Santana Žander, Hoze Alberto Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Milan Jevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći.

Prva utakmica u Beogradu je završena rezultatom 1:1, tako da crveno-beli moraju da jure da postignu gol u Danskoj i izbegnu poraz da bi prošli dalje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.