NOVI UŽAS ZA CRVENO-BELE: Zvezda bez tri ključna igrača putuje u Dansku, još jedan pod velikim znakom pitanja!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

VELIKE NEDAĆE PRED REVANŠ

NOVI UŽAS ZA CRVENO-BELE: Zvezda bez tri ključna igrača putuje u Dansku, još jedan pod velikim znakom pitanja!

Milojevića čeka pravi pakao u Kopenhagenu

Objavljeno:

Nekako Zvezda ove godine nije imala sreće. Nove informacije su gore od očekivanih. Na počeku, navijači su brinuli samo o Pavkovu, a sada se spisak i te kako proširio. Zvezda će u Dansku bez tri jako bitna igrača, pišu beogradski mediji.

Šanse da se Milan Pavkov nađe u avionu su već sada gotovo ravne nuli, pa bi pravo čudo bilo da Pavkov krene put Danske, nažalost koliko god brzo napredovao oporavak, nije dovoljno.

El Fardu Ben
El Fardu Ben foto: Starsport©

Još jedna velika nevolja je El Fardu Ben, ni on neće krenuti sa ekipom i sigurno se neće naći u avionu. Njegova povreda je takođe ozbiljnija, a na njegovo mesto mogu Jevtović, Vukanović i Veljko Simić.

Srđan Babić
Srđan Babić foto: Starsport©

Kola su krenula nizbrdo i neće da stanu. Osim njih dvojice ni Srđan Babić takođe neće krenuti sa ekipom zbog izvesne povrede, opet prenose beogradski mediji. Ono što se zna je da će Milunović i Degenek biti štoperski tandem, a da će Pankov ući u igru bude li bilo potrebno.

Ne zna se kakvo je stanje sa rovitim Rodićem, ali svakako sve ove informacije nisu dobre. Milojevića čeka pravi pakao u Kopenhagenu!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.