RUSKI MEDIJI PODIVLJALI ZBOG OBJAVE KOROMANA: FS Srbije ponudio selektorsku ulogu bivšem igraču Zvezde!
Ognjen Koroman, Foto: Dado Đilas

čeka se njegova odluka

RUSKI MEDIJI PODIVLJALI ZBOG OBJAVE KOROMANA: FS Srbije ponudio selektorsku ulogu bivšem igraču Zvezde!

U narednih nekoliko meseci treba da odluči i da li će postati selektor reprezentacije Srbije za uzrast do 16

Objavljeno:

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Ognjen Koroman, trenutno obavlja posao trenera Žarkova, međutim jedan njegov post na instagramu poprilično je uzburkao strasti u Rusiji.

Koroman je postavio grb moskovskog Dinama i postavio komentar „Dinamo iz Moskve u kojem sam proveo tri divne godine, uskoro ću se vratiti u klub, ali u svojstvu trenera“.

Problem je što Dinamo u ovom trenutku ima trenera, Dmitrija Hohlova, koji već dve godine vodi moskovski klub i to je bio dovoljan razlog novinarima „Šampionata“ da stupe u kontakt sa Koromanom.

– Nisam znao da će moja objava izazvati takve reakcije, drago mi je da se moj nalog prati. Ja sam za sada iskazao samo želju da se vratim i stupio sam u kontakt sa agentima koji rade u Rusiji. A imam nameru da dođem baš u Dinamo i to umesto trenera Hohlova. Nisam razgovarao sa čelnicima Dinama, samo sa agentima koji sarađuju sa ovim klubom. Ne znam kada će se desiti moj povratak, trenutno skupljam iskustvo, ali planiram da to bude za godinu ili dve. A o Hohlovu ništa loše ne želim da kažem, njemu i klubu želim mnogo uspeha - rekao je Koroman.

Bivši reprezentativac je u razgovoru rekao i da u narednih nekoliko meseci treba da odluči i da li će postati selektor reprezentacije Srbije za uzrast do 16 godina s obzirom da ima ponudu iz Saveza.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.