KOKAINSKA AFERA IZ SVLAČIONICE ZVEZDE: U torbi momka iz Južne Amerike pronađena 2 kilograma belog praha!
Marakana, Foto: Printscreen/Twitter/@LFC

SJAJNA ANEGDOTA

KOKAINSKA AFERA IZ SVLAČIONICE ZVEZDE: U torbi momka iz Južne Amerike pronađena 2 kilograma belog praha!

Definitivno nije lako biti stranac u svlačionici crveno-belih

Objavljeno: 11:42h

Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije SCG i Srbije Ognjen Koroman na Instagramu je podelio jednu veoma interesantnu priču iz crveno-bele svlačionice.

Kada je u klub sredinom prošle decenije došao Ekvadorac Segundo Kastiljo, dogodila se anegdota koja se među igračima dugo prepričavala, a tek sada je podeljena sa javnošću.

- Kad su pitali Segunda Kastilja kako su ga prihvatili saigrači u Crvenoj zvezdi izjavio je: Pa i ne baš lepo, jednom dok sam se tuširao Koroman mi je stavio 2kg brašna u torbu i kad sam izašao i izvadio to iz torbe počeli su svi da mi se smeju i dobacuju kako švercujem kokain iz Ekvadora, to je bio moj prvi trening - okačio je Ognjen Koroman na svoj Instagram profil.

Ovaj bivši fudbaler često deli zanimljivosti iz karijere na društvenim mrežama, pa je posebno bila upečatljiva ona iz Portsmuta u sezoni 2005-06.

- Posle loše polusezone pitam trenera Harija Rednapa zašto želi da me zadrži kada nisam igrao kako se očekivalo. On onako engleski i šmekerski mi kaže: Imaš dve vrline koje malo ko ima. Ja očekujem da će reći da imam dobar dribling ili šut, a on mi kaže: Nisi ljubomoran na uspeh konkurenata za tim i još jedna jako bitna stvar, viđam te da se često kladiš. I čovek mi da ugovor na tri godine i gurne lovu u džep. Hit!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.