ŠAPONJIĆ PRIVLAČI SVE VEĆU PAŽNJU U ŠPANIJI: Borba sa Moratom i Koštom za mesto u timu!
Ivan Šaponjić, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Veruje u SEBE

ŠAPONJIĆ PRIVLAČI SVE VEĆU PAŽNJU U ŠPANIJI: Borba sa Moratom i Koštom za mesto u timu!

List "Marka" je odlučio da uradi intervju sa srpskim napadačem

Objavljeno:

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone je dobio osam pojačanja u letnjem prelaznom roku, a najveća nepoznanica je bivši napadač Partizana i osvajač Svetskog prvenstva do 20 godina Ivan Šaponjić.

List "Marka" je odlučio da uradi intervju sa srpskim napadačem. Španski list navodi da Šaponjić ima vere u sebe i da taj momak ima strpljenja.

- Izabrao sam Atletiko jer sam želeo da radim sa najboljim igračima i sa trenerom Simeoneom. Takođe sam razgovarao sam Janom Oblakom i rekao mi je da je u Atletiku najvažniji tim i da mogu da napredujem jer njihov tip igre odgovara mom stilu - ispričao je Ivan Šaponjić za "Marku".

Paklenu konkurenciju u napadu predstavljaće mu Alvaro Morata i Dijego Košta, ali srpski napadač veruje da može da se nadmeće sa njima.

- Oni su među najboljim napadačima na svetu. Ali takođe su i sjajni ljudi, svakog dana razgovaram sa njima na treningu, veoma su vredni i pomažu mi. Naravno, bez obzira da li je u pitanju, pet, deset ili 90 minuta. radiću vredno da bih pomogao timu, što je najvažnije. Prvih sedam dana su mi pomogli da spoznam Simeoneov koncept. I Morata i Košta su mi rekli da napadači moraju vredno da rade, pomažu ostatku tima u odbrani, i sada kada sam uspeo da se uklopim u tu taktiku, sve će biti lakše - izjavio je mladi napadač.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.