ATLETIKO PREDSTAVIO ŠAPONJIĆA: Simeone je najbolji trener na svetu, jedva čekam da ga vidim na treningu!
Ivan Šaponjić je prošao lekarske preglede, Foto: Printscreen/Twitter

Transfer karijere

ATLETIKO PREDSTAVIO ŠAPONJIĆA: Simeone je najbolji trener na svetu, jedva čekam da ga vidim na treningu!

Ipak, dolazak Srbina je ostao u senci promocije najskupljeg pojačanja u istoriji kluba, ali i grada Madrida - Žoaa Feliksa

Objavljeno:

Posle vesti o senzacionalnom transferu Ivana Šaponjića u Atletiko Madrid, stigla je i zvanična potvrda.

Mladi srpski fudbaler je tokom dana prošao lekarske preglede, a potom je parafirao ugovor sa "jorgandžijama".

Kako javlja "AS", cena transfera je svega pola miliona evra, a Benfika je zadržala pravo na čak 50% zarade od sledećeg njegovog transfera.

Bivši napadač Partizana nije krio oduševljenje po dolasku na "Vandu Metropolitano".

- Veoma sam srećan što sam ovde, u jednom od najvećih svetskih klubova kao što je Atletiko. Srećan sam što sam dobio priliku da radim sa najboljim trenerom na svetu i vrhunskim igračima. Atletiko je top klub. Nisam još razgovarao sa Simeoneom, ali nadam se da ću to učiniti na treninzima. Razgovarao sam sa Janom Oblakom, koji mi je rekao da je u klubu sve savršeno - rekao je Šaponjić.

Igrači Atletika su zvanično počeli pripreme u ponedeljak i njima će se odmah priključiti Šaponjić, čiji je dolazak ipak ostao u senci dolaska Žoaa Feliksa sa kojim stiže takoreći u paketu iz Valensije.

Portugalski "vunderkind" je stigao za čak 127.200.000 evra, a pre njega su dovedeni i Markos Ljorente (Real Madrid, 30.000.000 evra plus 5.000.000 kroz bonuse), Felipe (Porto, 20.000.000 evra), Renan Lodi (Ateltiko Paranense, 20.000.000 evra) i Ektor Erera (Porto, bez obeštećenja). Sledeće mete su Hames Rodrigez iz Reala i Mario Ermoso iz Espanjola.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.