VIDEO SAM SINIŠU I PUCA OD SNAGE: Prvi čovek Bolonje progovorio o Mihinom lečenju!
Siniša Mihajlović, trener Bolonje, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

sjajne vesti

VIDEO SAM SINIŠU I PUCA OD SNAGE: Prvi čovek Bolonje progovorio o Mihinom lečenju!

Kaputo obećava da će se Bolonja ponašati prema svom treneru kao porodica

Objavljeno:

Prvi čovek Bolonje Džoi Saputo rekao je da se pre nekoliko dana sreo sa Sinišom Mihajlovićem, trenerom Bolonje i da mu je Miha rekao kako borba sa leukemijom za sada ide dobro.

- Sreo sam ga u četvrtak i video sam da je baš vedar i optimističan. Srećan sam što je tako spreman, mnogo veruje. Rekao mi je da terapije za sada idu dobro - naveo je predsednik kluba za Il Resto del Karlino.

Kaputo obećava da će se Bolonja ponašati prema svom treneru kao porodica i da u ovakvim trenucima njena podrška može da bude velika.

- Uvek to kažem da u teškim vremenima moramo da se podržavamo. To se odnosi i na sport. Kada stvari idu dobro, sve je lepo, ali kad krenu naopako, tada nam treba pomoć ljudi oko nas. Kao u porodici. Ovo je moja filozofija i zato se nismo dvoumili ni sekunda da bi trebalo da promenimo trenera - dodao je Saputo.

Siniša Mihajlović se leči od leukemije
Siniša Mihajlović se leči od leukemije foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Rekao je i da Mihajlović na terenu pravi razliku svojim prisustvom, ali se i nada da će se igrači snaći u situacijama kada Miha nije tu.

- Nadamo se da će entuzijazam igrača pomoći i kada trener nije tu, ali snaći ćemo se usput. Siniša je čovek koji tokom utakmice ume da napravi razliku, a verujem da su i igrači dovoljno zreli da iz ove situacije izvuku pozitivne rezultate. Za sada imamo taj entuzijazam koji nam je potreba, igrači se međusobno drže i uvek su u kontaktu. Znaju da Siniša pazi na njih - objasnio je Saputo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.