KAO I SVAKA DUGO IŠČEKIVANA ŽELJA: Stigao je tačno u ponoć u Beograd!
Takuma Asano stigao u Beograd, Foto: FK Partizan

Dugo su ga čekali

KAO I SVAKA DUGO IŠČEKIVANA ŽELJA: Stigao je tačno u ponoć u Beograd!

Japanac stiže iz Arsenala kome će biti plaćen milion evra

Objavljeno: 08:37h

Imali su Grobari mnogo razloga za radost i osmehe u četvrtak uveče, ne samo zbog pobede Partizana nad Konahs Kvejom i prolaska u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, već i zbog toga što je novo pojačanje stiglo u Beograd.

Samo sat vremena po završetku utakmice u Humskoj, negde oko ponoći, Takuma Asano koji je prethodnih godina bio član Arsenala iako nije odigrao nijedan meč za taj tim zbog radne dozvole, sleteo je na aerodrom "Nikola Tesla".

Dočekali su ga predstavnici kluba iz Humske i odmah mu dali crno-beli šal, a sudeći po osmeju na licu japanskog fudbalera, dug put iz rodne zemlje do Srbije ga nije iscrpeo.

Takuma Asano će u subotu biti promovisan
Takuma Asano će u subotu biti promovisanfoto: FK Partizan

- Saga se konačno završila. Odahnuo sam juče. Njegov kvalitet pored tehničko-taktičkih kvaliteta bitna nam je ekstremna brzina što nam je neophodno. Ubrzali smo igru kroz pas, ali za viši nivo potrevan nam je bio neko poput Asana - rekao je o Asanu trener Milošević posle utakmice s Velšanima.

Asano je otkupljen od Arsenala, cena transfera je milion evra koliko će biti isplaćeno na rate "tobdžijama" u naredne tri godine, na koliko će on i potpisati ugovor.

Zvanična promocija Japanca je zakazana za subotu, pošto u petak bude završio sa medicinskim testovima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.