TO JE BRE POLU-RAGBI! GAZE, PLJUJU, UDARAJU GLAVOM I LAKTOVIMA: Oni nisu za 180 minuta imali nijednu akciju!
Ognjen Ožegović je izneo svoje utiske posle meča, Foto: Adria Media TV

Ne može da veruje

TO JE BRE POLU-RAGBI! GAZE, PLJUJU, UDARAJU GLAVOM I LAKTOVIMA: Oni nisu za 180 minuta imali nijednu akciju!

Napadač Ožegović je rekao da je ekipi pomogao Tošićev gol kojim su probili Velšane

Objavljeno: 23:46h

Zapečatio je sudbinu Velšana i rešio sve dileme oko prolaska u narednu rundu Partizana, ako ih je uopšte bilo, Ognjen Ožegović postigavši drugi gol na meču protiv Konahs Kveja.

Bilo je potrebno dobrih 55 minuta igre crno-belima da probiju Velšane na svom terenu, to je najpre učinio Tošić, a potom se i povratnik sa pozajmice u Rusiji upisao u strelce.

- Moram da priznam da je bilo lakše posle Tošićevog gola. Raširili smo njihov bunker i bilo je lakše ući u šansu, našao sam se u pravoj situaciji, posle i dobar dupli pas sa Filipom Stevanovićem, eto i on je postigao gol. Očekivano je bilo kako su igrali, nisu imali ideju u napadu, samo su izbijali loptu, dali smo gol i rešili sve - rekao je Ožegović.

Kao i posle prvog meča u Velsu i sada igrači Partizana su imali žalbe na ponašanje fudbalera iz Velsa koji nisu štedeli na udaranju, tuči, provokacijama...

- Oni igraju polu-ragbi ili polu-fudbal... To je gaženje po nogama, pljuvanje, udaranje glavom, laktom - čim stignu! Prava su ragbi ekipa. Oni nisu stvorili fudbalsku akciju za čitav meč, ali treba igrati protiv takih ekipa. Odigrali smo dobro i idemo dalje!

Ognjen Ožegović postiže gol
Ognjen Ožegović postiže golfoto: Starsport©

Sledeći protivnik je Malatija?

- Malatija je jak klub, imaju para, dobre strance. Kod kuće ćemo pokazati zube, napuniti stadion i probaćemo već u prvom meču da rešimo prolaz dalje - zaključio je napadač crno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.