VIDIĆ DOBIO PONUDU DA BUDE TRENER JUNAJTEDA: Još nije odlučio, kum Lalatović ubeđuje da prihvati!
Nemanja Vidić ima ponudu da preuzme B tim Junajteda, Foto: Nebojša Mandić

da preuzme B tim

VIDIĆ DOBIO PONUDU DA BUDE TRENER JUNAJTEDA: Još nije odlučio, kum Lalatović ubeđuje da prihvati!

Trener Vojvodine ispričao je da "crveni đavoli" ozbiljno računaju na njega

Objavljeno:

Nemanja Vidić postaje trener u Mančester junajtedu! Nije nikakva patka, već informacija koju je otkrio niko drugi do njegov kum Nenad Lalatović.

"Crveni đavoli" su ranijih godina svojim bivšim igračima koji su kretali u trenerske vode uvek davali priliku da stiču iskustvo kroz vođenje B tima, odnosno, ekipe do 23 godine, uostalom tako su počeli i Ole Gunar Solskjer i Niki Bat.

A sada bi isto to moglo da se dogodi i sa Nemanjom Vidićem koje je istina upisao tenisku školu, ali i dalje se koleba da li da se u potpunosti posveti trenerskom poslu.

Nenad Lalatović je kum Nemanje Vidića
Nenad Lalatović je kum Nemanje Vidićafoto: Beta/Branislav Božić

I to je ono što čekaju ljudi u Mančesteru, jer ne žele da prepuste taj posao Vidiću, a da on kasnije odustane od trenerskog poziva.

- Vidić živi u Milanu i trenutno razmišlja da se bavi trenerskim poslom, još nije siguran. Dobio je već ponudu da vodi Mančester junajted B - ispričao je trener Vojvodine o svom kumu za banaljučku "Elta" televiziju.

- Ja sam mu rekao: 'Kume, to ti je idealna prilika ako želiš time da se baviš - da se vratiš u Englesku, preuzećeš sutra i Mančester, imaš veliko ime i prezime. Najbolji si svetski defanzivac svih vremena i mislim da je to prava odluka za tebe’. Ali, još nije odlučio. Ja navijam za to da bude trener Mančestera B, pa posle da preuzme prvi tim. Da ih vrati na staze na kojima Mančester junajted treba da bude - ispričao je Lalatović.

A odluka je na samom Vidiću.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.