BOSNA SE SAPLELA U TORINU: Raspucani Panceri razneli Estonce, Francuska i Belgija lagano!
Kvalifikacije za EURO 2020. godine, Foto: Profimedia

KVALIFIKACIJE, 4. KOLO

BOSNA SE SAPLELA U TORINU: Raspucani Panceri razneli Estonce, Francuska i Belgija lagano!

Nemci su u Maincu potvrdili dobru formu u kvalifikacijama. Dvostruki strelci bili su Marko Rojs i Serž Gnabri, dok su mrežu Estonaca po jednom zatresli Gorecka, Gundogan iz penala, Timo Verner i Liroj Sane

Objavljeno:

Nastavljene su kvalifikacije za EURO 2020. godine, odigran je ostatak 4. kola.

Fudbalska reprezentacija Italije posle preokreta pobedila je selekciju Bosne i Hercegovine 2:1 u četvrtom kolu grupe J kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Lepu Zmajeva golom je krunisao Edin Džeko u 32. minutu. Napadač Rome je iz neposredne blizine doneo prednost BiH i tako krunisao sjajnu akciju svog tima.

foto: EPA

Italija je izjednačila u 49. minutu zahvaljujući nesmotrenoj reakciji kompletnog gostujućeg tima. Bernardeski je izveo korner, a Insinje neometan volej udarcem sa ivice šesnaesterca savladao Šehića.

Gosti su nastavili da domoniraju, imali su još nekoliko dobrih prilika, a kazna za propuštene šanse usledila je u 86. minutu. Vezni igrač PSŽ Marko Verati je primio loptu u srcu šesnaesterca i neometan loptu poslao u dalji ugao Šehićevog gola.

foto: EPA

Nemačka je zabeležila ubedljivu pobedu 8:0 protiv Estonije, a do tri boda su došli i Francuzi, Belgijanci, Mađari, Severna Irska, Rusija, Albanija i Island u jednom od derbija protiv Turske.

Nemci su u Maincu potvrdili dobru formu u kvalifikacijama. Dvostruki strelci bili su Marko Rojs i Serž Gnabri, dok su mrežu Estonaca po jednom zatresli Gorecka, Gundogan iz penala, Timo Verner i Liroj Sane.

foto: Reuters

Aktuelni svetski šampion Francuska je golovima Kilijana Embapea, Ben Jedera, Tovana i Zume slavio u Andori 4:0 i tako se delimično oporavio od poraza u Turskoj pre nekoliko dana.

Turci su u derbiju Grupe H poraženi u gostima od Islanda 2:1 a junak meča bio je dvostruki strelac Ragnar Sigurdson, dok je jedini gol za Tursku postigao Tokoz.

U trećem meču grupe Albanija je kod kuće savladala Moldaviju 2:0 i sa šest bodova zaostaje samo tri boda za vodećim trijom Francuska, Turska, Island, koji imaju po devet bodova.

foto: Reuter

Škotska se junački branila, ali nije mogla da odoli Belgijancima, koji su golovima Romelua Lukaku u nadoknadi prvog poluvremena i u 57. minutu i Kevina de Brujnea u nadoknadi vremena, došla do nove pobede i ima maksimalnih 12 bodova.

Verni pratilac je Rusija, koja je posle minimalnog trijumfa kod kuće protiv Kipra golom Jonova došla do devet bodova. Slede Kazahstan i Škotska sa po šest bodova, Kipar ima tri i San Marino bez bodova.

U Grupi E u kojoj se takmiči Hrvatska, Mađarska je izbila na prvo mesto pošto je savladala Vels golom Patkaija u 81. minutu. Mađari imaju devet bodova, tri više od Slovačke i Hrvatske, ali i utakmicu više. Vels je četvrti sa tri boda.

REZULTATI

Grupa C Belorusija - Severna Irska 0:1 Nemačka - Estonija 8:0

Grupa E Azerbejdžan - Slovačka 1:5 Mađarska - Vels 1:0

Grupa H

Andora - Francuska 0:4 Island - Turska 2:1 Albanija - Moldavija 2:0

Grupa I Kazahstan - San Marino 4:0 Belgija - Škotska 3:0 Rusija - Kipar 1:0

Grupa J Italija - BiH 2:1 Lihtenštajn - Finska 0:2 Grčka - Jermenija 2:3

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.