NIJE NAM BILO LAKO: Čestitam igračima! Srbija ima snage za Evropsko prvenstvo!
Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

posle meča

NIJE NAM BILO LAKO: Čestitam igračima! Srbija ima snage za Evropsko prvenstvo!

Krstajić je potom govorio o promeni sistema, koji je ovog puta išao na ruku našim fudbalerima, a dotakao se i ostanka na klupi Srbije

Objavljeno:

Srbija je slavila protiv Litvanije sa 4:1, a odličnu igru krunisao je Mitrović sa dva pogotka. Nakon meča selektor Mladen Krstajić govorio je o utakmici i ostvarenom rezultatu naših fudbalera.

– Nije nam bilo lako večeras posle rezultata u Ukrajini. imali smo veoma malo vremena za pripremu utakmice. Igrači su večeras pokazali karakter i da je ono što se desilo u Ljvovu slučajnost. Čestitam mojim igračima na pokazanoj želji i htenju da večeras ostvarimo dobar rezultat. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova i da neutrališemo gol razliku iz Ukrajine, počeo je Krstajić.

foto: Starsport©

Krstajić je potom govorio o promeni sistema, koji je ovog puta išao na ruku našim fudbalerima, a dotakao se i ostanka na klupi Srbije.

– Jednostavno, večeras smo ponovo promenili sistem. Želeli smo da odmorimo pojedine igrače koji iza sebe imaju teške sezone i naporne treninge. Što se ostanka na klupi Srbije tiče, ja sam profesionalac, radim svoj posao, ono što je ovde bitno jeste Srbija i naše učešće na evropskom prvenstvu. Siguran sam da Srbija ima snage i kvaliteta da se plasira na prvenstvo Evrope, ističe Krstajić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.