OVO JE MESTO NA KOM JE LUKA JOVIĆ SKUPLJAO NADLJUDSKU SNAGU: Zbog njega ima i tetovažu posred grudi!
Luka Jović i crkva u njegovom rodnom selu, Foto: EPA/David Hecker, Espreso.co.rs

ESPRESO U NJEGOVOM RODNOM MESTU

OVO JE MESTO NA KOM JE LUKA JOVIĆ SKUPLJAO NADLJUDSKU SNAGU: Zbog njega ima i tetovažu posred grudi!

Raspitali smo se među meštanima, koji su nam otkrili pozadinu njegove tetovaže pored srca

Objavljeno:

Ljudi u Republici Srpskoj prilično vode računa o religiji, bogu, crkvi i svim stvarima vezanim za pravoslavlje. Vekovima su se borili za to pravo, a sada ga koriste na najbolji mogući način.

Tako, mi smo svratili u rodno selo Luke Jovića, Batar, gde smo obišli njegovu porodicu, o čemu smo vam već pisali, ali smo uz pomoć meštana uspei da obiđemo sva mesta važna za razvoj jednog od najboljih evropskih napadača u ovom momentu.

1 / 7 Foto: Espreso.co.rs

Bili smo do škole, do njegove kuće, do prodavnice koju drže njegovi roditelji, ali od svih znamenitosti u ovom prelepom selu između Bijeljine i Loznice, u oči nam je prvo upala prelepa crkva Presvete Bogorodice, koja se nalazi odmah do već pomenute škole i prodavnice.

Raspitali smo se među meštanima, koji su nam rekli da Jović jeste poprilično pobožan, da je svake nedelje išao na veronauku baš u tu crkvu, da je voleo tu da ide, kao i da sada zbog ljubavi koju oseća prema bogu na grudima ima ogromnu tetovažu Isusa Hrista.

Pogledajte kako izgleda ta prelepa crkvica...

1 / 3 Foto: Espreso.co.rs

Da li mu je baš to dalo nadljudsku snagu da istraje u momentima kada je bilo najteže - kakvi su definitivno bili oni u Crvenoj zvezdi pod vođstvom Miodraga Grofa Božovića, gde je bio u drugom, trećem, pa i četvrtom planu, ostavićemo vama da sami prosudite.

Od grejanja klupe za Sikimića i Orlandića stigao je do slavnog Real Madrida.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.