RADOMIR ANTIĆ ZAGRMEO: Luka nije kao ostali Srbi u Realu!
RAdomir Antić, Foto: News1/Saša Pavlić Koky

PORUČIO

RADOMIR ANTIĆ ZAGRMEO: Luka nije kao ostali Srbi u Realu!

Kao i mnogo puta ranije, sada se rade prognoze, očekivanja, kako će se mladi napadač snaći u Kraljevskom klubu

Objavljeno:

Dosadašnji tok prelaznog roka obeležio je transfer Luke Jovića iz Ajntrahta u Real Madrid.

Kao i mnogo puta ranije, sada se rade prognoze, očekivanja, kako će se mladi napadač snaći u Kraljevskom klubu, ali ničim se od toga ne bavi Radomir Antić, stručnjak koji je vodio i Los Bjankose, i Atletiko i Barselonu.

- Najiskrenije govoreći, nisam imao mnogo prilike da gledam Luku Jovića i zaista ne bi bilo u redu da dajem bilo kakav sud. Ni o njemu, ni o njegovom transferu u Real. Ispratio sam neke njegove utakmice u tek završenoj sezoni, kad je blistao u dresu Ajntrahta, ali nedovoljno je to da bih donosio neki ozbiljan sud. U svakom slučaju, kad ga je Real Madrid doveo, sasvim je jasno da momak poseduje kvalitet - rekao je Antić za "Sport plus".

Pre Jovića, od srpskih igrača dres Reala su nosili Milan Janković, Predrag Spasić, Dejan Rambo Petković i Perica Ognjenović, ali se nijedan nije proslavio.

- Svako ko me poznaje zna da se ne bavim poređenjima, jer takve stvari ne postoje u fudbalu. Bilo je to drugo vreme, bili su drugi igrači i ne bih povlačio paralele između Luke i bilo kog drugog fudbalera. On je dobio priliku da igra u jednom od najvećih klubova na svetu, treba da uživa u tome i iskoristi šansu koja mu se ukazala - dodao je srpski stručnjak.

Put je Luku Jovića vodio iz Crvene zvezde preko Benfike i Ajntrahta do dresa Kraljevskog kluba. Mnogi smatraju da je Primera savršena za srpskog napadača.

- Nije to tako lako. Možda mu Španija odgovara, ali pre svega treba videti kako će Real Madrid izgledati naredne sezone. Zinedin Zidan želi potpunu rekonstrukciju tima i sačekajmo da vidimo kako će to na kraju izgledati. Luka je stigao, spominje se dolazak još nekoliko zvučnih igrača i biće potrebno vreme da se sve to ukomponuje u dobru celinu, kao i da se svi igrači naviknu jedni na druge - zaključio je Radomir Antić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.