POTPUNO LUDA PRIČA: Kakve veze imaju Karamela, Luka Jović i novčani problemi Crvene zvezde?
Karamela i Jović, nenadano poznanstvo, Foto: EPA/Armando Babani, Dragan Kadić

ESPRESO U BATARU

POTPUNO LUDA PRIČA: Kakve veze imaju Karamela, Luka Jović i novčani problemi Crvene zvezde?

Mnogi prvotimci su morali da žive po hotelima, ali Zvezda nije mogla sebi da dopusti da jedan od najvećih talenata Evrope razmišlja o egzistenciji i krovu nad glavom

Objavljeno:

Kakve veze imaju Goran Stojićević Karamela, Luka Jović i novčani problemi Crvene zvezde?

Sada prvotimac Real Madrida, a tada golobradi dečak morao je prilikom igranja za mlađe kategorije da živi sam u Beogradu. Klub iz Ljutice Bogdana, koji je bio u velikim novčanim problemima, morao je nekako da pronađe smeštaj za svog najvećeg talenta, i to negde u blizini stadiona.

Mnogi prvotimci su morali da žive po hotelima, ali Zvezda nije mogla sebi da dopusti da jedan od najvećih talenata Evrope razmišlja o egzistenciji i krovu nad glavom.

Luka Jović
Luka Jović foto: Starsport©

Pronađen je stan više nego dovoljan za potrebe dečaka mlađeg od 18 godina. Ni Luka, a ni njegovi roditelji nisu mogli da naslute šta će se sledeće dogoditi.

Posle šest meseci Lukinog života tamo, jednom prilikom, stanodavac koji je pritom bio veliki zvezdaš, morao je da mu saopšti prilično loše vesti:

- Slušaj, ja mnogo volim Crvenu zvezdu, ali moram da ti kažem da već šest meseci dinar od kluba nisam dobio. Neću te izbacivati jer znam kakav ćeš igrač postati!

Međutim, prošlo je još skoro pola godine do momenta kada je vlasnik morao da misli i na svoj novčanik.

- Pronašao sam način da nadomestim sav novac koji sam izgubio, iznajmiću stan za neko snimanje - rekao je stanodavac tom prilikom, a nama prepričao Lukin otac Milan Jović.

A, onda...

- Na dan naše krsne slave žena i ja smo gledali TV, i odjednom u onoj emisiji Preljubnici preko celog ekrana - slika našeg Luke kako ljubi Zvezdin grb. Neko dvoje se tamo svađa, skače, urla, a u pozadini naš sin u dresu voljenog kluba. Supruga je u tom momentu skočila i rekla: "Joooj, žali bože ove posteljine što sam mu kupila", jer je videla njegovu posteljinu na krevetu gde su sedeli - ispričao nam je Jovićev otac.

Goran Stojićević Karamela
Goran Stojićević Karamela foto: Dragan Kadić

Međutim, crveno-beli su odmah potom pronašli novi stan dečku koga su posmatrali kao svoju "zlatnu koku", čak su mu pojedini funkcioneri pomagali prilikom izbora lokacije. Jednostavno, znali su koliko novca može da im donese u bliskoj budućnosti (doduše, ne svi, pošto je za vreme Miodraga Grofa Božovića Jović dobijao šansu na kašičicu, a ispred njega su iz samo Grofu poznatih razloga mesto u špicu napada zacementirali Petar Orlandić, Predrag Sikimić i Ugo Vijeira).

- Po tome smo videli koliko je Zvezda zagrizla za Luku, koliko su prepoznali talenat - dodaje Milan Jović, jedan od najponosnijih roditelja na svetu ovih dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.