I NAJBOLJI DRUG LUKE JOVIĆA SE SELI U MADRID: Još jedan Frankfurtović ide iz Ajntrahta!
Frankfurtovići, Foto: Eintracht Frankfurt

ESPRESO SAZNAJE

I NAJBOLJI DRUG LUKE JOVIĆA SE SELI U MADRID: Još jedan Frankfurtović ide iz Ajntrahta!

Pregovori su u toku, veliki transfer je na pomolu

Objavljeno: 16:31h
Aleksa Radosavljević

Dve fantastične sezone su iza frankfurtskog Ajntrahta. Osvojen Kup Nemačke pre godinu dana, a onda i polufinale Lige Evrope, uspeh je na kom tim iz ovog grada može da zahvali ponajviše momcima sa ovih prostora.

Kako Luki Joviću (otišao u Real), Filipu Kostiću i Mijatu Gaćinoviću, tako i Anti Rebiću, koji svojom brzinom fantastično koristi prazan prostor koji mu ostane pored srpskih majstora.

Jović i Rebić
Jović i Rebić foto: EPA

Upravo Hrvat Rebić je igrač koji bi mogao da napusti Nemačku ovog leta, i to, ni manje ni više, kako bi se pridružio Joviću u Madridu.

Doduše, ne u Realu, već kako saznaje Espreso.co.rs u gradskom rivalu Atletiku. Razgovori se već odvijaju, a vrlo brzo bi moglo da se dogodi da se čak dve Ajntrahtove uzdanice ponovo nađu u istom gradu.

Od fudbalera sa ovih prostora tamo već žive Luka Modrić (Real) i Nemanja Maksimović (Hetafe), pa ukoliko bi sjajni Rebić uspeo da dogovori uslove sa Jorgandžijama, u Madridu bi se, pored španske muzike, često orio i balkanski melos.

Inače, Rebić je u Ajntraht stigao preko Fiorentine, iz koje je bio pozajmljen Lajpcigu i Veroni. Karijeru je počeo u RNK Splitu, a na minulom Svetskom prvenstvu proglašen je za igrača koji je razvio najveću brzinu. Veću čak i od Kristijana Ronalda.

Ostaje nam da vidimo šta će se sve dogoditi do kraja prelaznog roka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.