LETEĆI HOLANĐANIN STIŽE U HUMSKU? Veliko pojačanje za Partizan koči samo jedna stvar!
Foto: Starsport©

transfer

LETEĆI HOLANĐANIN STIŽE U HUMSKU? Veliko pojačanje za Partizan koči samo jedna stvar!

Crno-beli hoće Kabrala, ali problem je plata

Objavljeno:

Doskorašnji napadač Levskog, Žerson Kabral, novo je ime na spisku Partizanovih potencijalnih pojačanja ovog leta, prenosi Mozzarsport.

Holandski internacionalac je omladinac bio nada Fejenorda, ali kroz seniorsku karijeru put ga je vodio od Tventea, preko Den Haga, Viljema II, Sparte iz Roterdama, francuske Bastije, do - Bugarske.

Radi se o ofanzivnom fudbaleru, igra na krilnim pozicijama u napadu, snalazi se i na levoj i na desnoj strani.

Početkom januara je napunio 28 godina, a sezonu je završio u dresu Levskog iz Sofije. Član ovog kluba postao je u septembru 2017. godine, kada je kao slobodan igrač stigao iz Bastije, a danas, dve godine kasnije, ponovo je slobodan u izboru nove sredine.

Kabral je ovog proleća tražio od uprave Levskog da mu se plata duplira - sa 200.000 na 400.000 godišnje, kako bi produžio saradnju sa bugarskim klubom.

Za njih je to ipak bilo previše, pregovori nisu uspeli, pa je od kraja marta Kabral sklonjen iz prvog tima i do kraja sezone više nije upisao nijedan nastup.

Do tada, Kabral je ove sezone upisao 29 nastupa za Levski, postigao 10 golova, uz 6 asistencija.

Posle svega navedenog, postavlja se pitanje da li će Kabral i pred upravu Partizana postaviti slične finansijske uslove i da li bi u klubu iz Humske pristali da toliko ulože u igrača koji polako ulazi u pozne igračke godine i od koga bi kasnije bilo teško očekivati neku veliku zaradu od budućeg transfera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.