JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ PARTIZANA: Veliki broj miliona mogao bi da se slije u Humsku!
FK Partizan, Foto: Starsport©

Hoće li biti nešto od ovoga?

JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ PARTIZANA: Veliki broj miliona mogao bi da se slije u Humsku!

Nekoliko klubova iz različitih zemalja interesuje se za njegove usluge

Objavljeno:

Rikardo Gomeš projektovan je kao jedan od fudbalera koji bi mogli da napuste Partizan ovog leta, naravno uz adekvatno obeštećenje.

Napadač sa Zelenortskih Ostrva stigao je u Partizan praktično kao slobodan igrač, postigao 26 golova i mogao bi postane jedna od najisplativijih investicija kluba iz Humske u istoriji.

Rikardo Gomeš
Rikardo Gomeš foto: Starsport©

Kako saznaje „Informer“, nekoliko klubova se interesuje za 27-godišnjeg centarfora. U pitanju su klubovi iz Saudijske Arabije, Japana, Kine i Turske. Crno-beli će pokušati da inkasiraju pet miliona za transfer, mada bi bili zadovoljni i sa četiri miliona evra, koliko je nuđeno i zimus za Rikardov transfer.

Mnogi se interesuju za Rikarda, a najozbiljnija su dva kluba iz Saudijske Arabije. Partizan se nada da za njega može da uzme pet miliona evra, iako ne bi bili nezadovoljni ni ponudom od četiri miliona. Klubovi sa Bliskog istoka mogu da plate tu cifru, kao i da ispoštuju igrača za platu, pošto on nije među najplaćenijima u Partizanu, iako ima najveći doprinos. Za njega se interesuju i klubovi iz Japana i Kine, kao i iz Turske, piše „Informer“.

Partizanu su neophodna pojačanja na više pozicija pa bi ovaj potencijalni transfer mogao da crno-belima donese bolju situaciju u pregovorima sa pojedinim igračima. Očekuje se da prvo pojačanje bude fudbaler Rada Aleksandar Lutovac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.