PIJANI IZGUBILI PEHAR LIGE ŠAMPIONA: Čistačica ga bacila u kantu za smeće!
Čelnici Milana su bili izgubili pehar Lige šampiona, Foto: EPA / Salvatore Di Nolfi

Neverovatna priča

PIJANI IZGUBILI PEHAR LIGE ŠAMPIONA: Čistačica ga bacila u kantu za smeće!

Čelnik Milana se prisetio i čuvenog meča protiv Crvene zvezde

Objavljeno:

Čelnici Milana su izgubili pehar Lige šampiona i on umalo nije završio u smeću. Ovu priču je otkrio višedecenijski čelnik Milana Adrijano Galijani.

On je u razgovoru za italijanske medije otkrio malo poznatu tajnu o tome kako su pijani zaboravili na "ušati pehar" posle finala u Atini 2007. godine.

- Nakon finala Lige šampiona 2007. godine sa Liverpulom u Atini sećam se da smo Fabio Kapelo i ja ostali do kasno, popili nekoliko flaša vina i potpuno zaboravili na pehar! Bili smo u liftu kada smo primetili da ga je čistačica bacila u kantu za smeće?! Vratili smo ga u sobu i spavao sam sa njim naredne večeri. Nakon toga sam rekao ženi da nikada lepše nisam spavao u životu - ispričao je Galijani.

Adrijano Galijani se setio i čuvenog meča protiv Crvene zvezde
Adrijano Galijani se setio i čuvenog meča protiv Crvene zvezdefoto: AP

Nekadašnja desna ruka Silvija Berluskonija se prisetila i čuvenog meča sa Crvenom zvezdom u Beogradu 1988. godine kada je magla spasila "rosonere" od ispadanja u polufinalu Kupa šampiona.

- Utakmica sa Zvezdom je 1988. godine bila odložena zbog magle, mi smo sutradan igrali i prošli dalje. Te iste sezone smo uzeli Ligu šampiona. A onda, 1993. se desila slična situacija kada su se u finalu sa Marsejom ugasili reflektori i povukli smo ekipu sa meča nadajući se da će se i ta utakmica odložiti. Međutim, to se nije dogodilo i mi smo taj duel izgubili u tim trenucima sam se pitao gde je onaj Bog iz Beograda da nam pošalje maglu - prisetio se Galijani.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.