PONUDA JE BILO JOŠ ZIMUS! Da li je to - to? Lalatović otkrio gde najverovatnije nastavlja karijeru!
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

OTVOREN KAO I UVEK

PONUDA JE BILO JOŠ ZIMUS! Da li je to - to? Lalatović otkrio gde najverovatnije nastavlja karijeru!

Deluje da je trka za titulu prvaka okončana i da će Crvena zvezda obraniti tron, ali Radnički je i dalje u igri za Kup Srbije. Osvrnuo se i na tu situaciju

Objavljeno: 19:23h

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je u intervjuu za ,,Sportski žurnal“ da bi voleo da ostane na klupi tog tima i naredne sezone.

Odlična prošla sezona u kojoj je izborena Evropa i još bolja trenutna stavljaju trenera Meraklija u situaciju da bira hoće li ostati u srpskom fudbalu ili će karijeru nastaviti u inostranstvu.

Ponuda je zimus, kako je i sam više puta priznao, bilo, ali on je odlučio da za sada ne napušta domovinu.

- Meni je fudbal i život i igra. Ko to ne nosi u sebi teško da može uspeti. Profesionalac sam i svugde dajem celoga sebe. Što se nastavka saradnje sa Radničkim tiče još nisam o tome razgovarao sa rukovodstvom. Do sada smo uvek lako pronalazili zajednički jezik. Uspeli smo u ovoj sezoni čak i više nego što je možda javnost očekivala. Zimus sam imao dobre ponude iz inostranstva, ali ostao sam u Srbiji i Radničkom da se ne bih na duže odvajao od dece i, svakako, da bismo svi zajedno na Čairu ostvarili planove. Ukoliko prvi čovek kluba Ivica Tončev i saradnici budu ponudili da ostanem najverovatnije ću ostati, što bih zaista voleo. Videćemo, još je rano o tome da se govori - otkrio je Lalatović.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatović foto: Beta/Saša Đorđević

Deluje da je trka za titulu prvaka okončana i da će Crvena zvezda obraniti tron, ali Radnički je i dalje u igri za Kup Srbije.

- Ova sezona je rekordna, najuspešnija u istoriji Radničkog i za to su najviše zaslužni fudbaleri, ali i rukovodstvo, na čelu sa Ivicom Tončevim i v.d predsednikom Draganom Markovićem Markonijem, sportski direktor Marko Jovanović i svakako mi – treneri. Mora se pomenuti i pomoć koju je Radnički stalno imao od vernih navijača. Fakat je, međutim, da se može i više i bolje - istakao je trener Meraklija.

Radnički će u utorak, 30. aprila, gostovati Proleteru u Novom Sadu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.