POMRAČIO MU SE UM! Ovakvu brutalnost niste videli: Crveni karton je premala kazna za ono što je uradio protivniku!
Brutalno ružan potez Kermita Erasmusa, Foto: Printscreen/Youtube

SRAMNO

POMRAČIO MU SE UM! Ovakvu brutalnost niste videli: Crveni karton je premala kazna za ono što je uradio protivniku!

Kermit Erasmus autor je brutalnog crvenog kartona nakon što je svom snagom udario suparničkog igrača

Objavljeno:

Kejp Taun Siti remizirao je s Hajlendsom u sklopu prvenstva Južnoafričke Republike (1:1), ali priča dana je neverovatan potez Kermita Erasmusa, poznatog kao nekada jednog od talentovanijih igrača iz Afrike na popularnoj igrici Football Manager.

Igrao se 18. minut utakmice kad je Erasmus bio u nekoliko navrata fauliran oko centra. Kad mu je sudija naposletku dosudio prekršaj, poželeo je da ga što pre izvede, ali suparnički igrač Motobi Mvala je došao i uzeo loptu u ruke.

Erasmusu je tu pao mrak na oči i svom snagom je nogom udario Mvalu. Udarac kakav se viđa u UFC kavezima, a ne na fudbalskim terenima.

Naravno, Erasmus je dobio crveni karton, a sudija je Mvali dao žuti zbog nesportskog ponašanja.

- Kermit... Bila je to glupa reakcija, ali bio je isprovociran. Ali treba takve stvari pregrmeti jer u suprotnom ostaviš ekipu na cedilu - poručio je trener Beni Mekarti, nekadašnji reprezentativac Južne Afrike i napadač koji je slavu stekao braneći boje Porta.

- Dok ga nisu isprovocirali toliko da je dobio crveni, bio je senzacionalan. Nisu mogli da ga zaustave i jedini način da zaustave nas i osvoje bod, bilo je da isprovociraju isključenje jednog našeg igrača - tvrdi Mekarti, čovek koji je svojevremeno bio pravi majstor golova makazicama.

Kejp Taun se u 56. minutu našao u zaostatku, ali sedam minuta pre kraja uspeli su da izjednače iako brojčano inferiorni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.