MILOJEVIĆ NE ZNA NIŠTA O BOAĆIJU: Lala nam je već čestitao titulu, a ja hoću finale Kupa protiv njega u Nišu!
Vladan Milojević i Nenad Lalatović u srdačnom zagrljaju, Foto: Starsport©

Utisci posle derbija

MILOJEVIĆ NE ZNA NIŠTA O BOAĆIJU: Lala nam je već čestitao titulu, a ja hoću finale Kupa protiv njega u Nišu!

Strateg crveno-belih ne želi da prejudicira ništa kada je reč o borbi za titulu

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle trijumfa nad Radničkim rezultatom 3:0 na startu plej-ofa Superlige.

- I pre meča sam javno čestitao Radničkom na jako dobroj sezoni, zasluženo su Nišlije tu gde jesu. Za ekipe koje vodi moj kolega Nenad Lalatović karakteristična je agresivnost i temperament, čega ne bi bilo bez njega na klupi. Zato je i posebna čar kada se sastanemo, i zato su vrlo nezgodni na svim delovima terena - rekao je Milojević.

Šef stručnog štaba crveno-belih odmah se okrenuo predstojećim izazovima, jer će njegovi puleni u utorak od 17 časova ugostiti Mladost u prvom meču polufinala nacionalnog Kupa.

Vladan Milojević je zadovoljan pobedom
Vladan Milojević je zadovoljan pobedomfoto: Starsport©

- Mislim da smo zasluženo pobedili. Idemo dalje, znamo da je Lala zvezdaš i zato nam je unapred čestitao titulu, ali sam zaista obazriv što se toga tiče. Njemu hvala na lepim rečima. Okrećemo se Kupu i duelu protiv Mladosti, a želim da se sa kolegom Lalatovićem još jednom vidim i da odigramo dobru utakmicu u Nišu gde je finale.

Milojević je još jednom pohvalio ambijent koji su napravili naši sjajni navijači, jer se skoro 15.000 zvezdaša okupilo na tribinama Marakane.

Vladan Milojević se zahvalio i navijačima
Vladan Milojević se zahvalio i navijačimafoto: Beta/Branislav Božić

- Teren je bio odličan, dobra utakmica uz sjajno navijanje. Sve je bilo korektno. Nas na startu plej-ofa, u prve tri utakmice čekaju dueli sa ekipama iz vrha, tek posle sa timovima iz donjeg dola tabele plej-ofa. Ovo je bio derbi, Radnički nam je bio najbliži bodovno, na četiri koraka i sada smo faktički osvojili cela tri boda, jer se posle podele ispostavilo da je do sada za pobedu bio jedan i po bod. Ima još dosta da se igra, mogu da budem generalno zadovoljan, ali nije još ništa gotovo, biće velika borba i za izlazak u Evropu.

Trener šampiona Srbije osvrnuo se i na izlazak dvostrukog strelca Ričmonda Boaćija iz igre.

- Dobio je udarac u prvom poluvremenu, ne znam kakvo je tačno stanje. Nadam se da nije ništa strašno i ne bi bilo dobro da ostanemo bez bilo kog igrača u ovom trenutku - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.