REŠITE NJEGOV PROBLEM S EREKCIJOM: Evo kako da razumete vašeg muškarca i kako da mu pomognete!
Ilustracija, Foto: Profimedia

SAVET

REŠITE NJEGOV PROBLEM S EREKCIJOM: Evo kako da razumete vašeg muškarca i kako da mu pomognete!

Svaki peti muškarac u Srbiji ima problem sa seksualnim funkcionisanjem

Objavljeno: 13.04.2019. 15:59h
  • 4

Drage žene, pitate se šta učiniti i kako pomoći muškarcu koji ima problem s
erekcijom, tj. kako razumeti taj problem? Za početak bi trebalo da znate kako
prosečan seksualni odnos traje desetak minuta.

Većina sanjari o nekakvom maratonskom seksu, no činjenica je da prosečan seks traje desetak minuta. Ukoliko se kod muškaraca javi problem s erekcijom, seks će u proseku da traje četiri minuta. E, sada... Iako je taj problem sve zastupljeniji kod muške populacije, žene u većini slučajeva ne umeju da se nose s njim.

UZROK PROBLEMA S EREKCIJOM

Mnogo je razloga zašto muškarci ne mogu da postignu erekciju, a oni su ili fiziološke ili psihološke prirode. Psihološki razlozi obično imaju manji udeo u ovom problemu, obično su fiziološki oni koji pretežu.

Dakle, faktora je mnogo, a problem sa erekcijom uveliko umanjuje muški libido.
Najčešći faktori su: umor, depresija, alkohol, cigarete, neželjeni efekti lekova, dotok krvi u penis, hormonski poremećaj...

Ovaj problem ume da bude veoma neprijatan što po muški ego, što za žensko
samopouzdanje, pa tako ume da napravi i veću emocionalnu štetu. Kako je zdrav seksualni odnos osnov svake veze, ne trebate da dopustite da ovaj problem narasta i da postane nerešiv i nepremostiv.

Svaki peti muškarac u Srbiji ima problem sa seksualnim funkcionisanjem, pokazale su statistike. Među njima su sve više muškarci mlađi od 40 godina.

Ove poražavajuće brojke uzrokovane su modernim načinom života, koji je prepun stresa i neizvesnosti. Visoki zahtevi kao što su posao, obaveze i neizvesna materijalna situacija najčešće su izvor stresa kod muškaraca. Pod velikim stresom muškarci postaju preopterećeni, odsutni i dekoncentrisani pa su i njihove performanse u krevetu takve: nemaju želju, erekcija je slaba i kratko traje. Ovo stanje naziva se psihološkom impotencijom, a prisutna je i kod mlađih muškaraca koji su inače u potpunosti zdravi.

Ukoliko je vaš muškarac jedan od njih, mi imamo sjajno i prirodno rešenje koje
možete da mu ponudite.

Med za potenciju sredstvo je za potenciju koje mogu da koriste i muškarci i žene. Garantovano je najbolji prirodni preparat koji ima savršeno jak, lep nadražaj i efekat kod jačanja libida, poboljšava erekciju i omogućava da imate duži odnos. Možete da ga poručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Med za potenciju dostupan je u dva pakovanja. Jedno pakovanje sadrži 43 g, a možete da ga naručite OVDE po ceni od 1.500 rsd, dok je drugo sadržine 240 g, a možete da ga poručite OVDE po ceni od 3.500 rsd.

Sada možete da iskoristite i posebnu akciju, te da po ceni od 2.500 rsd dobijete dva pakovanja Meda za potenciju od po 43 g. Poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Ili OVDE 2x240g po ceni od 6.000 rsd, a dobijate i jedan od 43 g gratis.

Ovaj proizvod poseduje dozvole i sertifikate od strane farmaceutskog fakulteta, te Ministarstva zdravlja republike Srbije.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media