ZVEZDA NIJE DALA RADNIČKOM NI DA SANJA O TITULI: Boaći rešio Nišlije, crveno-beli već grle šampionski pehar!
Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Radnički Niš, Foto: Starsport©

Superliga, 1. kolo plej-ofa

ZVEZDA NIJE DALA RADNIČKOM NI DA SANJA O TITULI: Boaći rešio Nišlije, crveno-beli već grle šampionski pehar!

Sva dešavanja sa ovog meča ste pratili uz naš lajv-blog...

Objavljeno: 20:10h

Najavljivao se kao derbi za titulu, ali fudbaleri Crvene zvezde to nisu dozvolili, pa je na kraju u stvari to bila dominantna njihova pobeda nad Radničkim iz Niša 3:0.

Četiri boda je bila razlika između dva tima uoči ovog meča koji su igrali u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije, što je i davalo Nišlijama nadu da bi možda mogli iznenađenjem na Marakani da se najozbiljnije uključe u borbi za titulu.

Ali tako nešto nije ni palo na pamet crveno-belima da bi mogli da dopuste.

Sa dva pogotka sa bele tačke u prvom poluvremenu već tada su izabranici Vladana Milojevića primirili Nišlije, a onda odmah na startu drugog dela meča ih potpuno "ubili" psihički pogotkom Boaćija.

Prethodno je isti igrač sa penala doneo prednost Zvezdi koju je kasnije, takođe sa bele tačke, duplirao Ben.

Sada je razlika između dve ekipe 7 bodova i vrlo je mala verovatnoća da bi moglo da se dogodi toliko kikseva crveno-belima pa da ispuste šampionski pehar.

CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI 3:0 (Boaći 23pen, 48, Ben 45+2pen)

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Savić, Milunović, Rodić – Jovičić, Jovančić (od 84. Čaušić) – Ben, Marin, Ivanić (od 61. SImić) – Boaći (od 74. Pavkov).

Radnički Niš: Ristić – Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević – Bondarenko (od 66. A. Jovanović), Drinčić – Kojašević (od 55. Stojanović), Grbić, Ranđelović (od 59. Petrović) – Haskić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja sa ovog meča ste pratili uz naš lajv-blog...

90. minut - Kraj utakmice! Pobeda Zvezde 3:0.

78. minut - I dalje je sve mirno na terenu. Ušao je i Milan Pavkov na teren, ali Zvezda apsolutno kontroliše igru i pokušaće do kraja da postigne još neki gol.

61. minut - Zvezda polako primiruje utakmicu na kojoj je izgleda pobednik već poznat iako je ostalo još pola sata do kraja meča.

48.minut - GOOOL! Ubedljivo vođstvo za Zvezdu. Sjajan pas Bena za Boaćija koji je bio na ivici ofsajda, a napadač Zvezde postiže potom drugi gol na meču.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

1 / 7 Foto: Starsport©

45+2. minut - GOOOL! El Fardu Ben je ovog puta preuzeo odgovornost da izvede najstrožu tačku i bio je precizan.

45+2. minut - Novi penal za Crvenu zvezdu! Marko Marin je sjajno prošao u šesnaestercu Radničkog, zakačio ga je golman Radničkog po nogama i pao. Sudija je odmah pokazao na "belu tačku".

44. minut - Zanimljiv momenat na tribinama kada se ništa interesantnije ne događa na terenu. Jedan od navijača Zvezde je odlučio da na ovoj utakmici putem transparenta zaprosi svoju devojku Miljanu.

Navijač Zvezde je zaprosio svoju devojku tokom meča sa Radničkim
Navijač Zvezde je zaprosio svoju devojku tokom meča sa Radničkimfoto: Printscreen/Arena Sport

36. minut - Bez prevelikih uzbuđenja u ovom periodu. Bilo je nekoliko napada koji su mogli biti opasni na obe strane, međutim, bez konkretnije završnice ni na jednoj strani.

25. minut - Uh kakva sada šansa za Radnički! Posle kornera Crnomarković je jako glavom tukao sa peterca, ali je Borjan bio na visini zadatka.

23. minut - GOOOL! Zvezda vodi 1:0. Ričmond Boaći sa penala postiže svoj 12. gol u sezoni.

22. minut - I evo penala za Crvemu zvezdu! Sada je Novak Simović pokazao na belu tačku nakon što je Kojašević sapleo Jovančića u šesnaestercu. Dileme nije bilo!

18. minut - Novo uzbuđenje pred golom Radničkog. Posle slobodnog udarca koji su sjajnom kombinacijom igrači Zvezde izveli, lopta je posle karambola došla do Boaćija, dok je mreža ostala prazna. Napadač Zvezde je šutirao, ali je fudbaler Radničkog izblokirao taj šut posle čega su ponovo igrači Zvezde tražili jedanaesterac, smatrajući da je šut blokiran rukom.

1 / 11 Foto: Starsport©

13. minut - Posle gužve u šesnaestercu gostiju usledila je kontra Radničkog koju je završio Kojašević udarcem ali je Borjan odbranio, ali je lopta pogodila u ruku Jovičića na putu ka golu zbog čega su igrači Radničkog su tražili jedanaesterac.

4. minut - Prva velika šansa na meču za Zvezdu. Marin sa loptom koja ima oči izbacuje Rodića oči u oči sa golmanom Radničkog, bek Zvezde je uspeo da uputi udarac, ali neprecizan, pritom je došlo i do kontakta sa Ristićem zbog čega su igrači Zvezde tražili penal, ali sudija Novak Simović kaže da se igra nastavi.

18.00 - Počela je utakmica na Marakani, gde se okupilo iznenađujuće malo navijača, a razlog za to jeste verovatno i veoma hladno vreme.

17.00 - Poznati su i sastavi oba tima:

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković, Savić, Milunović, Rodić – Jovičić, Jovančić – Ben, Marin, Ivanić – Boaći.

RADNIČKI: Ristić – Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević – Bondarenko, Drinčić – Kojašević, Grbić, Ranđelović – Haskić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.