NEKAD U ČETVRTFINALU MUNDIJALA, A SADA NA SRPSKIM NJIVAMA: Milovan Rajevac se bori za opstanak u Prvoj ligi Srbije!
Milovan Rajevac, Foto: Dado Đilas

SA GANOM ISPISAO ISTORIJU

NEKAD U ČETVRTFINALU MUNDIJALA, A SADA NA SRPSKIM NJIVAMA: Milovan Rajevac se bori za opstanak u Prvoj ligi Srbije!

Sve se dogodilo pred plej-aut

Objavljeno:

Fudbalski klub Sloboda iz Užica svim snagama pokušava da se spremi za plej-aut u Prvoj ligi Srbije koji mu sledi, pa je zbog toga dovela novog člana u stručni štab.

Klub iz ovog prelepog grada na zapadu Srbije postao je jači za Milovana Rajevca, trenera koji je sa Ganom 2010. godine došao četvrtfinala Mundijala, a svi se sećamo kako je ispao (čitaj, Luis Suarez i ruka na gol liniji).

Rajevac će ove srede na stadionu odraditi prvi trening za fudbalerima Slobode. Podsetimo, pre par meseci proslavljeni stručnjak se vratio u grad kraj Đetinje kako bi vratio slavne dane posrnulom velikanu.

Milovan Đorić
Milovan Đorić foto: Dado Đilas

Fudbalski klub Sloboda iz Užica, sa dugovima od preko milion evra i gotovo nikakvim šansama da izbori opstanak u Prvoj ligi Srbije, u novi život krenula je na čelu sa Milovanom Đorićem, novim predsednikom.

Na vanrednoj skupštini užičkog kluba, samo nekoliko sati pošto je dotadašnji predsednik UO Božidar Opačić podneo ostavku, Đorić se prihvatio da stane na čelo tima koji će probati da vadi kestenje iz vatre. Za njegov izbor glasalo je 20 od prisutna 22 delegata.

Pored novog predsednika Sloboda je izabrala i takozvani krizni štab od 10 članova gde se tada našao i Milovan Rajevac. Za trenera jednoglasno je odabran iskusni stručnjak Dogandžić koji je u jednom navratu već vodio Slobodu.

Iskusni bivši selektor Gane, Alžira, trener Vojvodine i mnogih drugih timova i reprezentacija radiće tamo do kraja sezone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.